INTILITY ARENA (Eurosport.no):
Tidligere i overgangsmarkedet har Drammens-klubben signert Martin Spelmann og Yacouba Sylla som forsterkninger i midtbaneleddet.
Nå åpner trener Bjørn Petter Ingebretsen og sportssjef Jostein Flo for å hente flere spillere før vinduet stenger.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Se Jonathan Parrs utligningsmål mot Vålerenga! Artikkelen fortsetter under videoen.

På stopperjakt

Rutinerte Kim André Madsen er blant spillerne som har forlatt klubben siden forrige sesong. Dessuten mener Ingebretsen at laget hans har sluppet inn litt for mange mål i oppkjøringskampene.
Derfor kan det være aktuelt å hente en ekstra midtstopper. Mot Vålerenga fredag startet kaptein Jakob Glesnes og Mounir Hamoud.
– Mounir og Lars (Sætra) har også vært okei for oss, men vi slipper inn litt for mye mål. Det er ikke umulig at det kommer inn noe der, men jeg lar Jostein gjøre den jobben, sier Ingebretsen til Eurosport.
Glesnes var lenge linket til en overgang vekk fra Strømsgodset, men valgte i stedenfor å signere ny kontrakt med drammenserne tidligere i vinter.

– En posisjon med søkelys på

En av grunnene for at klubben ønsker å se seg om etter alternativer i midtforsvaret, er skadehistorikken til deres nåværende spillere.
– Litt av utfordringen er av Sætra er skadeutsatt. Derfor trenger vi kanskje en erstatter der, sier sportssjef Flo, og legger til:
– Vi har de spillerne vi har, men det er en posisjon med søkelys på. Kanskje kommer det noe inn. Kanskje gjør det ikke det.
Han sier det kan være et alternativ å omskolere spillere fra andre posisjoner, og minner om at det ikke er lenge før overgangsvinduet stenger.
– Men vi er ikke bekymret. Og føler ikke vi har grunn for å være det, sier han.
Fredag fikk både Sylla og Spelmann sine første minutter i Godset-drakten. Dessuten gjorde Marcus Pedersen comeback etter 150 dager på sidelinjen med skulderskade.
Se hele intervjuet med Flo her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03