Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor vraket VIF-juvelen Start og Stabæk

Oppdatert 26/02/2019 klokken 22:09 GMT+1

Herolind Shala forteller grunnen til at han vraket Stabæk og Start, og signerte for Vålerenga.

Shala

Foto: Scanpix

VALLE/OSLO (Eurosport.no):
Etter at kontrakten med Start gikk ut ved årsskiftet var Herolind Shala ønsket av både Vålerenga og Stabæk. Men selv om han var med Stabæk på treningsleir til Thailand, falt valget til slutt på Vålerenga.
På spørsmål om hvorfor han takket nei til Bærums-klubben, svarer han:
– Det er vanskelig å si egentlig. Stabæk var en veldig fin klubb. Jeg hadde det veldig bra der og fikk mange gode venner, men sånn er fotballen. Noen ganger så tar man et valg og da må man bare gå for det. Jeg følte Vålerenga var det rette valget, forteller han til Eurosport.no.
– Hva var det som ble avgjørende?
– Klubbens ambisjoner, kanskje. Og mine egne ambisjoner. Jeg hadde en god prat med Ronny (Deila) om hvordan de ønsker å spille, og jeg følte at det passet min spillestil, legger han til.
Se hva Stabæks sportssjef, Inge Andrè Olsen sa om at Shala gikk til Vålerenga (saken fortsetter under):

Ettertraktet

Stabæks sportssjef, Inge Andrè Olsen sa tidligere at Shala var en spiller som hadde kvaliteter de så etter, og at de derfor ønsket å ha han med på treningsleir.
På spørsmål om hvor nær han var å signere for Stabæk, svarer Shala:
– Vi hadde jo en del samtaler. Så ikke noe vondt ment mot Stabæk. Jeg ble veldig glad i trenerteamet og spillergruppen. Jeg ble tatt godt imot der også, men som fotballspiller så må man ta et valg og jeg valgte Vålerenga. Det var ikke mye annet enn det.
Saken fortsetter under:
27-åringen kom til Start før høstsesongen i fjor, men kontrakten gikk ut ved årsskiftet. Han sier at grunnen til at han ikke ønsket å forlenge med Start, var at de rykket ned.
– Det var egentlig mest på grunn av OBOS-ligaen. Jeg hadde et veldig fint halvt år i Start og ble veldig glad i klubben, spillere og trenerteam. Jeg hadde det veldig bra der, så det var synd at Start rykket ned, men sånn er fotballen. Nå er jeg i Vålerenga og har fullt fokus på å gjøre det best mulig her. Jeg gleder meg til sesongstart nå, sier han.
– Hva kan man forvente av Shala i Vålerenga-drakt i 2019?
– Det blir mye Shala-show og masse målpoeng, håper jeg. Jeg får bare jobbe på hver dag og gleder meg til at ballen blir sparket i gang på Intility Arena.
Se hele intervjuet med Shala her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame