LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Onsdag ble det bekreftet. Arnór Smarason forlenger kontrakten med Lillestrøm og skal spille for de gulkledde i to nye sesonger.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
VG meldte om saken først, før Lillestrøm selv bekreftet det på pressekonferansen. Sportssjef Simon Mesfin er glad for å ha signert spilleren på en ny kontrakt.
– Han har signert for to nye år. Det har vært en lang, tett og god dialog med Smarason og hans agent Fredrik Risp. Vi har vært veldig samkjørte internt i klubben på mål rundt spillerlogistikken og Arnor har hele tiden stått øverst på den listen. Samtidig har vi forståelse for at han hadde et ønske om å se på mulighetene for noe utenfor Norges grenser etter den høstsesongen han hadde i LSK, sier Mesfin, og fortsetter:
– Vi føler han er brikken vi hadde et sterkt ønske om å få plass før 2019-sesongen.
«Smaradona» har vært ettertraktet. Både utenlandske og norske klubber har vært ute etter islendingens signatur. Angriperen forklarer at signalene fra klubben har vært gode. Det har vært avgjørende for at han ønsket å forlenge.
– Det har vært en hektisk måned med landslag og mye som har vært i mine tanker. Det var viktig for meg å se hvilken vei LSK ville ta, hvilke spillere de ville har for å ta det neste steget. Jeg er veldig fornøyd med det har sett og engasjementet klubben, fansen og ledelsen har vist meg. Det er med stor glede at jeg sitter her og har signert for to nye år. Vi får inn i en spennende tid i klubben og vi skal forsøke å gjøre det bedre. Det har vi alle muligheter til, sier Smarason.
Islendingen kom fra Hammarby forrige sommer på en kontrakt ut sesongen og var svært delaktig i å skyte LSK til fornyet Eliteserie-kontrakt.
Sett denne fra siste runde av Eliteserie-sesongen 2018?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03