Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor mener Godset-spilleren han passer godt i sin nye rolle

Oppdatert 12/02/2019 klokken 12:25 GMT+1

Stian Ringstad vil trolig bli brukt i en ny posisjon den kommende sesongen.

Stian Ringstad

Foto: Scanpix

  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag 15. februar klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.
LILLESTRØM / OSLO (Eurosport.no):
Høstsesongen 2018 tilbrakte Ringstad på utlån i Sandefjord. Nå er han tilbake i Strømsgodset, og klar for å omfavne en rolle på lagets midtbane denne sesongen.
I treningskampen mot HamKam fredag fikk man se 27-åringen i midtbaneleddet.
Det er trolig også der han spiller da sesongen kommer i gang mot slutten av mars.
– Det er mye nytt med denne rollen, og på grunn av sykdom har det gått litt smått innledningsvis. Så langt i oppkjøringen har jeg bare blitt drillet i en slik indreløper-rolle, og det kjennes veldig greit, sier Ringstad til Eurosport.
Ringstad har løpt opp og ned venstrebacken for sine klubber i mange år. Han erkjenner at det er mye nytt å ta hensyn til i sin nye rolle.
– Spesielt offensivt blir det litt annerledes. Man må ta mer hensyn når man er inne i banen. Også får jeg være mer på ballen og med i det oppbyggende spillet. Det kan passe meg veldig fint, sier Eidsvoll-mannen, som gjerne gjør seg disponibel i flere posisjoner. Ringstad spiller rett og slett der trener Bjørn Petter Ingebretsen ber ham om å spille.
Ved sesonginnledningen i fjor slet han med å spille seg til en plass i Godset-laget. Etter låneovergangen til Sandefjord fikk han en selvtillitsboost, til tross for at oppholdet endte med nedrykk til OBOS-ligaen.
– Jeg fikk en god høst og fikk definitivt mer selvtillit. Både mentalt og sportslig, sier han, som har et stort ønske om å endelig slå gjennom i Strømsgodset-trøya.
– Jeg håper å få ut potensialet mitt her. Det er på tide at jeg lykkes i Godset.
Fredag vant Strømsgodset 3-1 over HamKam i sin andre treningskamp. Fredag møter de Bodø/Glimt. Kampen kan du se på Eurosport Player.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag 15. februar klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame