Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor la han ut bildet: – Sånt tull og tøys skal RBK holde seg for gode for

Espen Blaker

Oppdatert 04/09/2019 klokken 15:01 GMT+2

Ole Selnæs gikk knallhardt ut mot gamleklubben på sosiale medier i sommer. 25-åringen har ikke endret mening siden den gang.

selnæs

Foto: Eurosport

STORO (Eurosport.no):
27. juni la Ole Selnæs ut flere innlegg på sin Instagram-story hvor han gikk hardt ut mot gamleklubben Rosenborg.
Blant disse var et bilde av Brakka i flammer. Bildet tiltrakk seg stor oppmerksomhet og ble et heftig diskusjonstema i Fotball-Norge.
Se bildet her (saken fortsetter under):
picture

brakka

Foto: Eurosport

Mange spekulerte i om bildet var knyttet til Eirik Hornelands shaky start som RBK-trener. Det avfeier Selnæs.
– Det har aldri handlet om verken prestasjonene på banen eller Horneland. De er jeg faktisk imponert av, sier den tidligere RBK-profilen til Eurosport.no under landslagets pressetreff før Malta-kampen.
– Så hva handler det om?
– Det handler mer om hvordan klubben har blitt drevet. Det har vært mye utenomsportslig tull og tøys de siste to-tre årene som jeg mener en klubb som Rosenborg skal holde seg altfor god for.
Og legger til:
– Det jeg tenkte da jeg la ut bildet, har ikke forandret seg.
Se hele intervjuet med Selnæs her (saken fortsetter under):
I tillegg til bildet av Brakka hadde Selnæs også uthevet flere sitater fra styreleder Ivar Koteng, blant annet hvor han sier «vi står som forventet» og «vi er mer der vi ønsker å være». Deretter la Selnæs ut Eliteserie-tabellen, som på det tidspunktet viste Rosenborg på en 9. plass.
– Hva må til for at RBK skal komme seg opp på et nivå der du tenker at denne klubben er jeg stolt over å ha spilt for, og som du gjerne kunne tenkt deg å komme tilbake til?
– Sånn spillemessig synes jeg det ser bra ut. Jeg kjenner ikke til trenerne personlig, men jeg har fått inntrykk av at de er veldig bra. Det handler mer om å få raket bort det jeg mener er tull og tøys – utenomsportslige ting.
For Selnæs er klar på at de siste års kontroverser ikke har noe å gjøre i landets største klubb.
– Fotball-Norge har jo, for å sette det litt på spissen, flira av Rosenborg i to år nå med rettssaker og tull og tøys. Det er sånne ting de er nødt å rydde opp i. Rosenborg er en gigantisk klubb, og den desidert største i Norge. Da skal ikke sånne ting skje.
Se hvordan Alexander Søderlund reagerte på Instagram-stuntet her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame