Scanpix

– De gjør ting på en litt annen måte

– De gjør ting på en litt annen måte

10/02/2019 15:28Oppdatert 10/02/2019 15:32

Kristoffer Haraldseid mener dette er de største forskjellene mellom FKH og Molde.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Kristoffer Haraldseid fikk sin debut for Molde under en uke etter at han signerte for klubben, i en treningkamp mot Kristiansund. Han forteller at det er litt nye ting å sette seg inn i.

– De trener godt her også, det er ingen tvil om det. Så gjør de ting på en litt annen måte, som krever litt tilvenning. Men jeg er ekstremt trigget av det. Jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med guttene og folk i klubben her. Jeg tror det kan bli en bra match mellom meg og klubben, sier han til Eurosport.no.

– Hva opplever du er de store forskjellene?

– Det er litt annen type fotball, og så er det litt andre måter å legge opp treningene og treningsukene på. Det er litt nye greier, men ikke noe «hokus pokus». Det skal gå fint det, legger han til.

Han er klar på at han ønsker å vinne noe med klubben. Når han får spørsmål om Moldes gullambisjoner i år, svarer han:

– Jeg ser ingen grunn for at vi ikke skal gå for det. Vi har en ekstremt sterk tropp, en vinnerkultur som ligger i veggene og en historie som er bra, som vi bør klare å leve opp til. Vi har klare ambisjoner, sier han, før han legger til:

– Men det gjelder å legge ned den jobben som kreves, for det er ikke sånn at vi kan reise rundt å plukke trepoengere i Eliteserien, det vet alle. Vi må gjøre en jobb. Samtidig har vi et veldig bra lag, så får vi det på gli, skal vi bli farlige, tror jeg.

Haugesunds tidligere trener-duo Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland, har nå tatt over som Rosenborg-trenere. Haraldseid ser frem til å følge med på hva de får til i Trondheim.

– Det er krevende og flinke folk som jeg er sikker på kommer til å få gjort bra saker i Trondheim. Det blir spennende å følge de. Det er mye å følge med på i år, så jeg gleder meg til en innholdsrik sesong, sier han.

I tillegg går tidligere FKH-spiller David Akintola til Rosenborg. Se hva Haraldseid tror han kan tilføre RBK-laget her:

Video - – Kan tilføre litt andre typer kvaliteter enn det de har nå

02:48
0
0