Haugesund bekrefter på sine hjemmesider at den 25 år gamle midtstopperen har signert for klubben.
– Jeg ser frem til å komme i gang. Jeg har fulgt litt med på norsk fotball og tror kvalitetene mine vil komme godt til sin rett her i Norge, sier Tiedemann Hansen til klubbens hjemmesider.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Jostein Grindhaug så Tiedemann Hansen for første gang i 2017 for Nordsjælland, og nå blir dansken den femte signeringen foran årets sesong.
– Benjamin er en smart og duellsterk spiller. Han er også god med beina og en ledertype på og utenfor banen. Han har aldri vært av de største talentene, men er en spiller som takket være viljestyrke og hardt arbeid har gått den lange veien for å bli en veldig god fotballspiller. Slike spillertyper passer veldig godt inn hos oss i FK Haugesund, sier Grindhaug til klubbens hjemmesider.
Da han var 12 år gikk Tiedemann Hansen til Näsby Boldklubb, hvor han møtte Haugesunds assistenttrener Sebastian Brydegaard. Han var i Näsby i tre år før han dro til Vejle, uten at han fikk spille for de. Som 16-åring fikk han sin debut for Boldlubben Marienlyst, før han tok turen videre til FC Fredericia foran 2016 sesongen.
Den 25 år gamle midtstopperen gikk til Nordsjælland i 2017 og har siden den gang fått 34 kamper for klubben. Denne sesongen har han fått 13 kamper på banen for Nordsjælland. Den 189cm høye dansken kan også spille på venstreback.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03