Brann måtte klare seg uten midtbanespiller Petter Strand da Haugesund kom på besøk i helgen. 25-åringen, som har vært vital for rødtrøyene denne sesongen, skadet seg forrige torsdag under formasjonsøkten.
Nå viser det seg at oppholdet blir lengre enn antatt. Kneskaden han pådro seg gjør at han må operere.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Han har skadet menisken og skal opereres så fort som mulig. Først etter operasjonen vet vi hvor lang tid det tar før han er tilbake på banen, sier Lars Arne Nilsen til Branns hjemmeside.
Strand har vært et friskt pust i Brann-laget med tre scoringer og fem assist inneværende sesong.
Midtbanespillerens fravær er dårlig nytt for Brann. Fra før av er Amer Ordagic og Fredrik Haugen ute med kneskader, mens Ruben Yttergård Jensen er suspendert til Rosenborg-kampen etter at han fikk sitt fjerde gule kort mot FKH. Det betyr at Brann er tynt besatt på midtbanen og mot FKH ble Bismar Acosta flyttet frem fra forsvaret til den defensive posisjonen. Per nå er kun Kristoffer Barmen den eneste sentrale midtbanespilleren som er frisk og klar til kampen mot RBK.
Det positive er at Gilli Rolantsson trolig er tilbake mot Rosenborg. Kantspilleren pådro seg en hodeskade mot LSK, men er nå tilbake på treningsfeltet.
Sett denne?
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53