Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann senket RBK etter Strand-scoring

Oppdatert 10/03/2019 klokken 22:02 GMT+1

Brann slo Rosenborg 1-0 i en treningskamp i fotball i Spania søndag. Petter Strand avgjorde med sitt mål like før pause.

Petter Strand

Foto: Scanpix

Han utnyttet en misforståelse i trøndernes forsvar og scoret på André Hansen. RBK var piggest utover i andreomgangen, men også Brann fikk et par halvsjanser etter pause.
– Første 45 minuttene var veldig bra, så blir det et litt annet kampbilde i andre omgang. Det er naturlig. Vi har trent tøft og vi blir sliten og vi bytter litt. Men første 45 var veldig bra, sa kampens eneste målscorer Petter Strans til Eurosport etter kampen.
– Defensivt er alt perfekt, vi slipper ikke til noe og vi vinner ballen høyt i banen. Det gjør at vi kommer til mye sjanser, la han til.
På tampen dunket Rosenborgs nysignering David Akintola ballen i tverrliggeren. Nicklas Bendtner startet kampen i RBK-angrepet sammen med Pål-André Helland og Samuel Adegbenro.
Brann-trener Lars Arne Nilsen var fornøyd med 1-0-seieren over Rosenborg.
– Det er en bra kamp av oss, spesielt første timen, så tar de litt over på slutten og får noen halvsjanser. Vi løper mye, er veldig aggressive og forstyrrer i deres spill. Så blir det litt bytter og litt urytmisk ut i andre omgang, men jeg synes vi spiller en god kamp og jeg er godt fornøyd, sa han til Eurosport etter kampen.
Se intervjuet med Mike Jensen etter kampen her (saken fortsetter under):

– Fryktelig svak

Rosenborg-trener Eirik Horneland var ikke fornøyd med første omgangen av kampen.
– Første omgangen var fryktelig svak, svakere enn det går ikke an å bli. Guttene var veldig tydelige på at de så ingenting i første, det var utrolig vanskelig å ta ned ballen og finne en medspiller, de fikk solen midt i ansiktet så det kan være en forklaring. Men det var i alle fall ikke pent, sa Horneland.
Han var klar på hva laget må jobbe mer med frem til seriestart.
– Mer intensitet i beina og større spillstyrke. Spillstyrken vår i første omgang var grusom, andre omgangen så kom det seg sakte men sikkert, sa RBK-treneren.
Eliteserien starter siste helgen i mars. Tittelforsvarer RBK åpner borte mot Bodø/Glimt, mens Brann reiser til Skien for et møte med Odd.
Søndag spiller RBK og Molde i den norske mesterfinalen på Ullevaal stadion.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame