– Det var et enkelt, men samtidig veldig vanskelig valg. Det handler om at man kommer i en alder hvor de ikke kryr med jobbtilbud og da er det fint at de siste åtte-ti årene man skal jobbe, at man skal får en såpass spennende mulighet, sier Jenssen til Branns hjemmeside.
57-åringen starter i rollen 1 august. De siste årene har han vært ansatt som leder i akademiet i Tromsø.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
(Saken fortsetter under):

Samme klubb som sønnen

Branns nyeste signering er faren til Ruben Yttergård Jenssen. Midtbanespilleren signerte med bergenserne for under ett år siden.
Ifølge 57-åringen teller det positivt at sønnen er i samme klubb.
– Fruen (Ann-Torild) flytter med etter hvert. Uten aksept fra henne, ville det ikke ha skjedd. Hadde hun blånektet, ville det bare ha vært å glemme, sier Jenssen til Aftenposten.
Å jobbe for Brann er på ingen måte fremmed for Jenssen. I 2012 hadde han tilknnytning til trenerteamet som den gang ble ledet av Rune Skarsfjord.
– Brann er en stor klubb som det jobbes veldig godt i. Jeg kjenner godt de som jobber der og ser frem til å komme i gang å jobbe med dem. Jeg har vært i Brann før og føler jeg har noe uoppgjort der, sier han.
Sportsjef Rune Soltvedt er svært tilfreds med ansettelsen.
– Han har en lang og relevant erfaring, og vi er trygg på at Truls skal utvikle oss. Truls er en dedikert og rutinert mann, med stor kjennskap til klubben i tillegg til en kompetanse man trenger for å lykkes i rollen, sier Soltvedt.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03