Tromsø - Brann: 1-2
Tidlig i kampen måtte Branns Fredrik Haugen byttes ut med en trøblete lyske. Også Kristoffer Barmen pådro seg en skade tidlig i kampen. Han lå nede etter en duell og holdt seg til nakken, men fortsatte kampen. Til pause derimot, holdt han seg fremdeles til nakken og hadde tydelig vondt.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Han fikk seg et kakk, så han måtte dessverre ut. Amer Ordagic kommer inn i hans rolle. Vi har mange gode spillere så vi skal løse det, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport i pausen.
Men til tross for to skader, var det til slutt Brann som kunne ta med seg tre poeng hjem fra Tromsø.
– Det var en tett og tøff kamp. Egentlig en god bortekamp av oss, synes jeg. Det er vanskelig å komme hit å vinne, det er vel snart ti år siden. Det er veldig deilig, sa Nilsen etter kampen, før han fortsatte om Barmen:
– Han fikk en smell i nakken, så jeg håper ikke det er alvorlig. Det var litt kjedelig for vi begynte å bli slitne, men vi hadde allerede byttet to. Så vi kunne ikke gjøre noen bytter og måtte vente til det var ti minutter igjen.
Saken fortsetter under:

Straffe-mål

I første omgang kom Brann til en kjempesjanse. Berisha fikk foten på ballen og det så ut som den skulle gå inn i Tromsø-målet, men ballen traff streken og skrudde ut igjen.
Kort tid ut i andre omgang satte Kristoffer Løkberg inn kampens første mål. Han fikk pasningen fra Berisha og satte ballen i det lengste hjørnet.
Etter 66 minutter kom Runar Espejord inn og det første han gjorde var å utligne for hjemmelaget.
Se hva Simo Valakari og Runar Espejord sa etter kampen her:
Fem minutter senere ble Berisha felt innenfor 16-meteren av Robert Taylor og det ble dømt straffe til Brann. Vito Wormgoor satte den sikkert i mål og igjen tok Brann ledelsen.
– Spillerne gav alt. Det er tøft noen ganger, men jeg synes vi spilt bra. Når vi gjør det riktige er vi et ganske bra lag, så vi fortsetter å jobbe og skal snu disse kampene i vår favør, sa Tromsø-trener Simo Valakari etter kampen.
Brann ligger nå på femteplass med åtte poeng, mens Tromsø står med fire poeng.
Sett denne?
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01