Scanpix

Brann-jubel tross skadetrøbbel: – Han fikk en smell i nakken

Brann-jubel tross skadetrøbbel: – Han fikk en smell i nakken

28/04/2019 19:45Oppdatert 28/04/2019 21:00

Branns Kristoffer Barmen og Fredrik Haugen måtte byttes ut med skader.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Tromsø - Brann: 1-2

Tidlig i kampen måtte Branns Fredrik Haugen byttes ut med en trøblete lyske. Også Kristoffer Barmen pådro seg en skade tidlig i kampen. Han lå nede etter en duell og holdt seg til nakken, men fortsatte kampen. Til pause derimot, holdt han seg fremdeles til nakken og hadde tydelig vondt.

– Han fikk seg et kakk, så han måtte dessverre ut. Amer Ordagic kommer inn i hans rolle. Vi har mange gode spillere så vi skal løse det, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport i pausen.

Men til tross for to skader, var det til slutt Brann som kunne ta med seg tre poeng hjem fra Tromsø.

– Det var en tett og tøff kamp. Egentlig en god bortekamp av oss, synes jeg. Det er vanskelig å komme hit å vinne, det er vel snart ti år siden. Det er veldig deilig, sa Nilsen etter kampen, før han fortsatte om Barmen:

– Han fikk en smell i nakken, så jeg håper ikke det er alvorlig. Det var litt kjedelig for vi begynte å bli slitne, men vi hadde allerede byttet to. Så vi kunne ikke gjøre noen bytter og måtte vente til det var ti minutter igjen.

Saken fortsetter under:

Video - Etterlengtet Brann-seier da de slo Tromsø 2-1

02:59

Straffe-mål

I første omgang kom Brann til en kjempesjanse. Berisha fikk foten på ballen og det så ut som den skulle gå inn i Tromsø-målet, men ballen traff streken og skrudde ut igjen.

Kort tid ut i andre omgang satte Kristoffer Løkberg inn kampens første mål. Han fikk pasningen fra Berisha og satte ballen i det lengste hjørnet.

Etter 66 minutter kom Runar Espejord inn og det første han gjorde var å utligne for hjemmelaget.

Se hva Simo Valakari og Runar Espejord sa etter kampen her:

Video - Scoret etter ti sekunder på banen

02:36

Fem minutter senere ble Berisha felt innenfor 16-meteren av Robert Taylor og det ble dømt straffe til Brann. Vito Wormgoor satte den sikkert i mål og igjen tok Brann ledelsen.

– Spillerne gav alt. Det er tøft noen ganger, men jeg synes vi spilt bra. Når vi gjør det riktige er vi et ganske bra lag, så vi fortsetter å jobbe og skal snu disse kampene i vår favør, sa Tromsø-trener Simo Valakari etter kampen.

Brann ligger nå på femteplass med åtte poeng, mens Tromsø står med fire poeng.

Sett denne?

Video - Se hva Berisha mener om straffesituasjonen

01:21
0
0