Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann godtok bud – uenige om personlige betingelser

Oppdatert 02/08/2019 klokken 16:37 GMT+2

Kristoffer Løkberg står fritt til å forhandle med Viking om en overgang, etter at Brann aksepterte et bud på spilleren. Foreløpig er det ingen enighet.

Kristoffer Løkberg

Foto: Scanpix

Torsdag meldte Stavanger Aftenblad og Bergensavisen at Viking hadde lagt inn et bud på Branns midtbanespiller, Kristoffer Løkberg. Bjarne Berntsen skal være en sterk beiler for trønderen, og kunne gjerne tenkt seg å se 27-åringen i mørkeblått.
Brann aksepterte budet som, etter det Eurosport.no får opplyst, lå på nærmere én million kroner.
Løkberg står dermed fritt til å forhandle frem en avtale med Rogaland-laget, men foreløpig blir ikke overgangen noe av. Ifølge både Stavanger Aftenblad og BA har den strandet i forhandlingene om spillerens personlige betingelser.
Viking-trener Berntsen bekrefter at de fikk akseptert et bud på en spiller, men ønsker ikke bekrefte at det er snakk om Løkberg. Han utelukker imidlertid ikke at det kan skje mer senere.
– Vi går ikke inn i detaljer på sånt, for det blir feil når ting ikke er endelig avklart. Enten blir man enig, ellers blir man ikke det. Nå har vi ikke kommet til enighet, sier Berntsen til Eurosport.no.
– Men overgangen er ikke lagt helt død?
– I fotball vet man aldri, sier han.
Løkberg har ikke ønsket å kommentere saken i media de siste dagene. Til Stavanger Aftenblad sier hans agent, Sverre Mauseth, at han anser saken som ferdig slik den er nå.
– Slik det er nå, gjør vi nok det, men mye kan skje i fotball, sier Mauseth til avisen.
Han står totalt med 476 minutter for Brann så langt i Eliteserien, fordelt på fem starter og seks innhopp. Søndag spiller de bortekamp mot Løkbergs gamle klubb, Ranheim. Midtbanespilleren er med i Branns kamptropp.
Fått med deg denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame