Det var lørdag Mjøndalen-keeper George Bokwe pådro seg to brudd i beinet i treningskampen mot Sandefjord.
Keeperen kolliderte med Rufo etter en situasjon der begge jaktet på ballen. Flere spillere signaliserte til benken at noe var galt.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
I et intervju med Drammens Tidende forteller Bokwe at han ble skremt.
– Jeg ble redd og tenkte på hva som skjedde nå. Det var som beinet hang løst, og reaksjonene til de andre spillerne på banen skremte meg. Jeg ville ikke se på beinet mitt, sier keeperen.
– Guttene var rystet. De som var nærmest er lei seg, det er vi alle på vegne av Georges, sa trener Vegard Hansen til Eurosport.no om situasjonen.
NB: Sterke bilder! Her brekker Georges Bokwe beinet (saken fortsetter under videoen):
Selv om mandagens operasjon var vellykket, må keeperen belage seg på et lengre fravær på fotballbanen og blir trolig ikke å se på banen denne sesongen. Med Sosha Makani ute med korsbåndsskade lå veien til å spille i Eliteserien åpen for Bokwe.
– Det er tøft å akseptere dette, men jeg har ikke noe valg. Jeg tror det er en mening med alt som skjer, så jeg må bare jobbe meg hardt tilbake. Jeg skal spille fotball igjen, sier keeperen til avisen.
På grunn av Makanis skade var klubben i utgangspunktet på keeperjakt. Med Bokwe ute må klubben på jakt etter to nye keepere.
– Jeg tror vi har rundt 60-70 alternativer. Så kuttes det ned til rundt fem stykker i sluttfasen. Jeg kan ikke snakke om navn, men vi har en på plass til seriestart, sier han og påpeker at det er for tidlig å snakke om aktuelle navn, sa sportssjef Kenneth Karlsen til Eurosport.no mandag.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03