• Mandag 2. desember: Norsk fotball skal hedre seg selv! Se Fotballfesten på Dplay, Eurosport Player og MAX klokken 21.00
Årets unge spiller i Eliteserien spiller i Bodø/Glimt. Mandag kom nominasjonene til prisen som deles ut under Fotballfesten.
Og gultrøyene stikker av med prisen under Fotballfesten, men hvem av spillerne som vinner er, naturligvis, ikke klart.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
Fotballfesten sendes mandag 2. desember og en rekke priser skal deles ut for Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen. Fra før av er det klart at Håkon Evjen er nominert til prisen som årets spiller i Eliteserien sammen med Moldes Magnus Wolff Eikrem og Odds måltyv Torgeir Børven.

Dette er de nominerte til prisen for årets unge spiller i Eliteserien

Håkon Evjen, Bodø/Glimt:
Evjen er Eliteseriens nye stjerneskudd, og har hatt sitt store gjennombrudd i 2019. Evjen har til tider herjet i årets sesong, noe som blant annet har resultert i proffkontrakt med AZ Alkmaar og en sannsynlig medalje til overraskelseslaget Bodø/Glimt.
Patrick Berg, Bodø/Glimt:
Berg er en annen spiller som har hatt en strålende sesong for et medaljejagende Bodø/Glimt. Det har alltid vært store forventinger til Berg, og i år har han virkelig tatt steget opp som en av Eliteseriens mest spennende spillere. Berg skal ha en sin del av æren for Bodø/Glimts gode sesong.
Fredrik Bjørkan, Bodø/Glimt:
Bjørkan er en spiller hvor familiebåndene legger forventinger, men som har hatt en strålende sesong for Bodø/Glimt. Fredrik Andrè, sønn av Aasmund Bjørkan, har vært bunnsolid i Glimts bakre rekker og bidratt med syv målpoeng fra venstrebacken.

Nominerte fra Toppserien

Rikke Nygard, Arna-Bjørnar:Har modnet i spillet og bidrar i begge ender av banen for Arna-Bjørnar. Hun har vært en av klubbens bedre spillere denne sesongen, og 19-åringen har blitt belønnet med sitt første A-landslagsuttak, samt debuten.

Julie Blakstad, Fart:
Hun har levert en solid sesong for et nyopprykket lag som har kjempet i nedrykksstriden. Blakstad, som fylte 18 år midt i sesongen, har tatt Toppserien med storm i sin første sesong på øverste nivå og har vært fast inventar på J19-landslaget i 2019.

Runa Lillegård, Lyn:
Lillegård er en av sensasjonene i Toppserien 2019. Hun har fått en større rolle med mer ansvar for Lyn denne sesongen, og hun har tatt oppgaven på strak arm. Med ekstremferdigheter få andre besitter er hun en trussel for enhver motstander.

Dette er de nominerte til prisen for årets unge spiller i OBOS-ligaen

Anton Kralj, Sandefjord:
Kralj er en svenske venstrebacken som har hatt en svært god sesong, og vært en meget viktig bidragsyter for Sandefjord sitt opprykk med sin høye fart og gode innlegg.

Lars Olden Larsen, KFUM:
Olden Larsen er Oslo-gutten som har tatt OBOS-ligaen med storm. Larsen leverte en vårsesong det luktet svidd av. Hans mange målpoeng har hjulpet KFUM til en sterk tabellplassering denne sesongen.

Sivert Mannsverk, Sogndal:
Mannsverk er et stort talent fra Sogn og Fjordane. Midtbanespilleren har i år vist at han mestrer nivået i OBOS-ligaen med glans. Veldig god med ball og et bra overblikk. En spiller med en stor fremtid foran seg.

Følgende priser skal deles ut på Fotballfesten

Årets mål i Eliteserien og Toppserien
Årets spiller Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen
Årets unge spiller i Eliteserien og Toppserien
Årets trener Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen
Årets toppscorer i Eliteserien og Toppserien
Årets supporterhistorie Toppserien
Årets spillerforbilde Eliteserien
Kniksens hederspris

Øvrige priser:
I tillegg vil følgende priser deles ut i forkant av sendingen:
Årets gjennombrudd i OBOS-ligaen, Årets klubb, Årets spillerforbilde Toppserien, Årets spiller 1. divisjon og Årets supporterhistorie Eliteserien.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55