Eurosport.no vet at spilleren var på Aspmyra ved 13-tiden torsdag. Trolig for å gjennomføre medisinsk test og det siste papirarbeidet før overgangen går i boks.
– Det er riktig at Konaté er i Bodø, men alt er ikke på plass enda. Jeg håper det ordner seg, men jeg vet av erfaring at ting er ikke på plass før det er på plass, forteller Kjetil Knudsen til Eurosport.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Klubben fra nivå tre i Frankrike bekrefter på sine hjemmesider at de har godtatt et bud fra en norsk klubb. Det er altså snakk om Bodø/Glimt.
Sportssjef Aasmund Bjørkan har ikke svart på Eurosport.nos henvendelser torsdag.
Avisa Nordland meldte saken først.
Ifølge den franske klubben er partene enige om en overgangssum for Konaté, og spilleren skal undergå medisinske tester torsdag før overgangen blir bekreftet.
22-åringen fra Mali er også fetteren til Strømsgodsets midtbanespiller Yacouba Sylla.
Endre Kupen ble skadet i fjor, og vil neppe være hundre prosent klar før nærmere sommeren. Etter at nylig signerte Victor Boniface gikk av banen med et røket korsbånd tidligere i vinter, var klubben igjen nødt til å se seg om etter forsterkninger fremover i banen.
– Vi som jobber med logistikken skal jobbe etter en ny spiss som kan dekke spissplassen sammen med Herrem. En hendelse som dette gjør at vi intensiverer spissjakten. Tampen begynner å brenne litt, sa Aasmund Bjørkan til Eurosport.no tidligere.
Den 22 år gamle spilleren puttet fem mål på 24 kamper for Boulogne forrige sesong.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03