Blytung hjemkomst for Horneland: – Dette er total fiasko

Oppdatert 06/10/2019 klokken 20:48 GMT+2

• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Haugesund – Rosenborg 2-1:
Etter å ha blitt møtt med et «Evig Judas»-banner av Haugesund-supporterne før kampstart, ble heller ikke det som skjedde ute på banen noen god opplevelse for Eirik Horneland.
Se video av Horneland-mottakelsen her (saken fortsetter under):
RBK-treneren, som forlot Haugesund før sesongen, måtte se sine menn bli kjempet i senk av et solid hjemmelag.
Niklas Sandberg ga vertene ledelsen etter 53 minutter, før innbytterne Pål-André Helland og Bjørn Maars Johnsen ordnet utligning seks minutter før slutt.
Men bare minuttet senere slo FKH tilbake ved Martin Samuelsen.
– Dette er total fiasko for Eirik Horneland og Rosenborg. At gullet her ute av rekkevidde er én ting, men nå ser det ikke ut til å bli medalje heller, utbrøt Eurosport-ekspert Joacim Jonsson etter scoringen.
Se alle høydepunktene her (saken fortsetter under):
For etter tapet i Haugesund er trønderne nå fem poeng bak Odd på bronseplass.
Etter kampslutt kom RBK-keeper André Hansen med en tirade mot sitt eget lag. Se intervjuet her (saken fortsetter under):
Begge FKH-målene var av den tvilsomme sorten, da både Sandberg og Samuelsen var helt på offsidegrensen i det gjennomspillene ble slått. Men dommer Trond Ivar Døvle lot begge gå.
Seieren var FKHs andre på like mange forsøk mot RBK denne sesongen. Tidligere i år vant de nemlig 2-0 på Lerkendal, også da etter en meget svak forestilling fra trønderne.