Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking og Brann er enige om Berisha-overgang

Oppdatert 13/01/2020 klokken 16:51 GMT+1

Viking-trener Bjarne Berntsen sier klubbene fortsatt er i forhandlinger om overgangen til Veton Berisha.

Veton Berisha

Foto: Scanpix

Søndag kveld kunne Eurosport melde at Brann og Viking var i forhandlinger om overgangssummen for Veton Berisha, og at det var selve overgangssummen som var siste hinder.
Etter hva Eurosport kjenner til er nå klubbene enig og Berisha blir etter alt å dømme Viking-spiller. Det var BA som meldte om saken først. Senere mandag kom bekreftelsen på at overgangen var i boks.
– Det er noe vi har jobbet med lenge, vi hadde ikke mulighet i fjor da han kom tilbake fra utlandet. Vi har vist at vi har etablert oss i Eliteserien og vi var dyktige og heldige og vant cupen. Nå får vi en lokal profil som Veton, som ønsket å flytte hjem til familien sin i Stavanger, så vi er veldig glad for at vi ble enige, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til Eurosport.
– Det var en spiller som var populær sist gang han vært her. Jeg tror han hadde sin klart beste periode i Viking våren 2015, og han var veldig populær blant fansen. Han har vært tydelig på at Viking er klubben i hans hjerte og hadde et sterkt ønske om å komme hit, legger han til.
Overgangssummen skal være i underkant av 7 millioner kroner.
Berisha har tidligere uttalt at han har ønsket seg til Viking, men han gikk senere ut og angret på uttalelsene.
Bjarne Berntsen hadde i utgangspunktet gitt opp å få Berisha tilbake til hjembyen, men etter det lukrativet salget av Kristian Thorstvedt åpnet det seg igjen midler for å legge et nytt og forbedret bud på bordet, slik Eurosport også erfarte den gangen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame