Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Han har skrevet under på en avtale ut 2022. Det skjer like etter at laget tapte 2-3 mot Odd i serieåpningen.
– Veton Berisha er fortsatt ung, men allerede en erfaren spiller med fortid i Eliteserien og ikke minst utenlands. Det er en spiller med skikkelig trøkk som kan spille i alle offensive posisjoner. Han vil helt klart gjøre oss enda mer slagkraftige i årets sesong, sier sportssjef Rune Soltvedt ifølge brann.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
24-åringen kommer fra Rapid Wien. Ifølge BT kjøper Brann ham på avdrag, uten Trond Mohns hjelp. Prisen skal ha ligget på om lag syv millioner kroner.
– Brann har et veldig spennende lag som har gjort det godt de siste årene. Potensialet er stort, med muligheter for å kjempe i toppen og forsøke å kvalifisere oss for europaligaen. Jeg tror jeg vil passe godt inn, sier Berisha selv til klubbens nettsider.
Dette sa Brann-sjefen til Eurosport i Skien tidligere lørdag.
Egersunderen landet på Flesland allerede fredag kveld. Det ble rapportert av BA og BT.
– Nå har jeg vært her, men det er ingen hemmelighet, bergensavisene er gode på etterretning. Veton er i Bergen, men nå konsentrerer vi oss om det som skjer her, sa daglig leder Vibeke Johannessen til Eurosport i forbindelse med kampen i Skien.
Der var det en tidligere Brann-spiss som gjorde seg bemerket. Torgeir Børven scoret to mål da Odd stakk av med tre poeng.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03