Det er Sarpsborg Arbeiderblad som først meldte at Harmeet Singh (28) er på vei bort fra Østfold-klubben.
Etter det Eurosport.no erfarer kommer spilleren til å signere for den finske toppklubben HJK. Det er det eneste finske laget som har spilt i Champions League. I fjor ble HJK seriemester for andre året på rad.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Senere ble dette bekreftet på Sarpsborg 08s Twitter-konto.
Sportssjef Thomas Berntsen bekrefter at spilleren er på medisinsk test hos en annen klubb fredag.
– Ja, han kan være på vei vekk, sier Berntsen til Eurosport.no, halvannen time før overgangen blir bekreftet.
– Harmeet er en fantastisk god fotballspiller og har vært delaktig i mye av kampene og sukessen vår i fjor. Han er proff til fingerspissene, men det har ikke vært helt match med hans spillestil og hvordan vi ønsker å spille, sier Berntsen.

Konkurranse om plassen

Den ballsikre midtbanespilleren kom til Sarpsborg fra svenske Kalmar før forrige sesong, og i 2018 fikk han 18 kamper fra start i Eliteserien. Det ga ett mål og tre målgivende pasninger for 28-åringen.
Berntsen peker på konkurransen om plassen på lagets midtbane som en annen grunn for at Singh nå får se seg om etter ny arbeidsgiver.
– Vi har knalltøff konkurranse om plassen, og Harmeet er en spiller som må starte kamper og få sette sitt preg på et lag. Vi har fem-seks spillere som vil spille der, og unge spillere på vei opp og fram, sier han.

Hadde kontrakt til sommeren

I klubbens Europa League-eventyr måtte han nøye seg med to innhopp i gruppespillet. I kvalifiseringen ble han byttet inn i seks kamper.
Overgangsvinduet er stengt i de fleste land i Europa. I Norge, Sverige og Finland er det fremdeles mulig å hente og registrere nye spillere.
I utgangspunktet har spilleren en kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg ut juni 2019.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03