Torsdag kunne Eurosport erfare at LSK-spilleren Ifeanyi Mathew var nær ved å signere for den tyrkiske klubben Osmanlispor. Like før overgangsvinduet stengte signerte han på en avtale med klubben. Det bekrefter LSK på sin hjemmeside.
I første omgang skal han lånes ut til sommeren.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi er enige med Osmanslipor om en overgang som inneholder både en låneavtale og en opsjon om kjøp. Totalrammen er betydelig både når det gjelder det tyrkerne betaler i leiesum nå, og naturlig nok enda mer hvis de kjøper Mathew til sommeren. Jeg kan si så mye som at vi får et beløp på flere millioner kroner for å leie ham ut i fire og en halv måneder, sier sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.
Da Eurosport snakket med LSK-trener Jörgen Lennartsson torsdag, var han ikke overrasket over at Mathew var på vei bort.
– Det var absolutt ingen overraskelse. Det var til og med sånn at før jeg skrev på som trener for Lillestrøm, så ble jeg informert om at her er en spiller som med all sikkerhet kommer til å bli solgt før jeg har min første kamp, eller etter høsten og til vinteren. Så det var vel forankret informasjon for min del at vi ikke kommer til å ha her i tre år, sa han til Eurosport.
Han sa også at han allerede hadde erstatteren klar.
– Vi har allerede hentet erstatteren i form av Raphael Ayagwa. Han kom inn i sommer som en potensiell erstatter for Mathew, så det rommet har vi egentlig fyllt.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03