Se Eliteserien på dplay + Sport og Eurosport Player! Sikre deg tilgang her.
Klubben melder på sine nettsider at det nå bare er den medisinske testen som gjenstår. Han har skrevet under på en fireårsavtale.
Dermed endte han med 42 kamper og 3 mål i Brann-trøya. Han kom til klubben før 2018-sesongen, etter et langt utenlandsopphold.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Han har spilt to perioder for tyske Kaiserslautern og i nederlandske Groningen, etter at han forlot Tromsø etter 2013-sesongen.
Les også: Brann og Tromsø nær bytteavtale med tre spillere
I mange år var han også et fast innslag på Norges midtbane, og står med 39 A-landskamper.
Det har vært en dårlig skjult hemmelighet over lengre tid at klubben har ønsket 31-åringen hjem. Nylig kjøpte også han og familien hus i byen.
Tidligere denne uken skrev Eurosport og flere om at han var involvert i en mulig byttehandel, som også involverte Robert Taylor og Onni Valakari, i tillegg til en del penger.
Senere har også Glimt kastet seg på med bud på sistnevnte, mens Eurosport vet at det også finnes interesse fra utenlandske klubber.
Eurosport får opplyst at de to finnene ikke er en del av avtalen nå. Yttergård Jenssen-dealen er en enkeltstående avtale som ble landet nå i første omgang. Det skal likevel ikke bety at duoen Taylor/Valakari er lagt død på Brann stadion.
– Det er en glede å ønske en av sine egne velkommen tilbake til klubben, skriver Tromsø i meldingen.

Indre Bane nyttårspod: RBK-opprydding, VIFs drømmetrener og Godset i trøbbel

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03