Saken oppdateres!
Eirik Ulland Andersen forlater Strømsgodset og er klar for Molde, slik Eurosport.no erfarte tirsdag morgen. Klubben bekrefter på sin hjemmeside at 26-åringen har signert for Molde.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Etter det Eurosport.no erfarer betaler Molde i overkant av fem millioner kroner for angriperen. Tirsdag dro Ulland Andersen til Molde for å gjennomføre den medisinske testen og fullføre overgangen til klubben. Angriperen har signert en fireårskontrakt med klubben.
26-åringen vil vinne gull med Molde i 2019.
– Jeg gleder meg veldig til dette, og har gjort det lenge. Jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har lyst til å vinne gull og tror sjansen er god for det her. Jeg kommer også til en spillergruppe som kan passe meg bra, og hvor det er en sterk vinnermentalitet som jeg ønsker å bli en del av, sier spilleren til klubbens hjemmeside.
Ole Gunnar Solskjærs vikar, Erling Moe, mener spilleren passer perfekt inn i måten Molde spiller fotball på.
– Eirik Ulland Andersen er hentet utifra at han passer midt i blinken i forhold til hvordan vi ønsker å spille. Det handler om å holde ballen langs bakken, spille mellom ledd og komme til avslutninge, sier Moe til klubbens hjemmeside.
Ulland Andersen spilte to og en halv sesong i Godset og fikk 62 kamper i Eliteserien for klubben. Angriperen har markerte seg sterkt i 2017-sesongen og har vist at han har en giftig dødballfot med flere fantastiske scoringer.

Ulland Andersen gir Godset håp med drømmescoring

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03