Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Ejuke klar for Heerenveen

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 15/07/2019 klokken 17:34 GMT+2

Chidera Ejuke blir Heerenveen-spiller de neste fire årene.

Chidera Ejuke

Foto: Scanpix

Det melder Vålerenga på sin hjemmeside mandag.
Tidligere mandag meldte den nederlandske avisen Leeuwarder Courant at 21-åringen skulle på medisinsk sjekk i klubben, og at de er enige med Vålerenga om en overgang. Senere ble det bekreftet.
Chidera Ejuke har signert en fireårsavtale med klubben.
– Chiddi er en fantastisk type og en veldig god spiller som vi gjerne skulle beholdt ennå en stund til. Han har blitt gradvis bedre og mer stabil siden han kom hit vinteren 2017, og vi tror at vi kunne utviklet han enda litt til. Samtidig er Vålerenga en klubb som skal gi unge spillere sjansen til å reise videre når så gode muligheter som dette dukker opp. Heerenveen er en flott klubb med bra historikk på spillerutvikling, så vi tror dette er et fint steg for Chiddi videre i karrieren, sier sportslig leder for Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside og bekrefter at Heerenveen har vist stor interesse over lang tid.
Chidera Ejuke kom til Vålerenga fra den nigerianske klubben Gombe United i 2017. Han har spilt alle kampene i Eliteserien så langt denne sesongen og notert seg for seks mål.
Tidligere denne uken ble Ejuke kåret til den beste angrepsspilleren i Eliteserien av Eurosports ekspert Joacim Jonsson.
– Han er nærmest ustoppelig når han kommer en mot en og denne våren har han skapt trøbbel for de fleste lagene. Han trekker til seg masse oppmerksomhet og skaper også store rom for medspillerne. Siden skal vi ikke glemme underholdningsaspektet. Publikum ønsker å se artister. Jeg mener vi må tilbake til Alanzinhos glansdager i 2008 for å finne en artist på samme nivå som Ejuke. Det er en nytelse å se ham spille fotball, sa Jonsson.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame