• Se Sarpsborg 08 - Kristiansund søndag 12. mai kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Etter kun 15 minutter var spilt i kampen mot Rosenborg, måtte Jørgen Horn forlate banen med en skade. Etter kampen gikk han rundt på krykker og med en bandasje på ankelen.
– Det er vanskelig å si så mye før det er konkrete svar. Jeg hørte det knase i foten da jeg landet, og det er sjeldent et godt tegn. Jeg frykter at det noen beinfragmenter, men vi får vente og se på bildene. Jeg får håpe det er noen leddbånd som er strukket eller noe, sa Jørgen Horn til Eurosport.no mandag.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Tirsdag kunne Sarpsborg Arbeiderblad melde at midtstopperen har pådratt seg et brudd i foten. Sarpsborg 08s fysio Ole-Martin Ellingsen bekreftet det også ovenfor Eurosport.
– Vi vet at det er et brudd, det ble påvist i går. I utgangspunktet så skal det ikke være noe som indikerer at det trengs operasjon, men det er noen flere som ønsker å se på bildene, sier Ellingsen til Eurosport, og legger til at de får svar i løpet av uken på om Horn behøver å operere.
Dette betyr at 31-åringen må belage seg på en stund uten å spille fotball.
– Han blir borte i ca. åtte uker, gitt at det ikke dukker opp noen komplikasjoner, forteller Ellingsen.
Dette er den andre skaden Horn har hatt på kort tid. I januar var han svært uheldig i en treningskamp mot Vålerenga, og fikk en bruddskade under øyet, etter å ha fått albuen til Magnus Grødem i ansiktet.
Neste kamp for Sarpsborg er hjemme mot Kristiansund søndag 12. mai. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.
Sett denne?
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53