Saken oppdateres!
Det bekrefter Kristiansund på sin hjemmeside søndag kveld. Thomas Amang blir KBK-spiller på lån fra Molde ut 2019-sesongen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Thomas Amang er en kraftplugg som gir oss hurtighet og eksplosivitet i angrep. Vi er veldig fornøyd med å ha landet denne låneavtalen, og håper og tror at Thomas vil bli en spiller som gir oss mange målpoeng i årets sesong. Nå ser vi frem til seriestart med en tropp vi føler er godt rustet og i rute, sier sportslig leder Kenneth André Leren til klubbens hjemmeside.
Tidlig lørdag kunne Eurosport melde at angrepsspilleren var å trente med KBK samme dag.
Leren sa da til Eurosport at signeringen var noe de jobbet med.
– Det er en spiller vi kjenner godt fra Molde. Vi har spilt mot han flere ganger tidligere. Nå kom muligheten for å få han hit på trening og da tenkte vi at det var greit å gjøre det, så får han møte trenerteam og spillerne, så får vi se hvordan det ender, sa han da.
Også Molde-trener Erling Moe bekreftet at det var dialog mellom klubbene om en låneavtale etter kampen mot Östersund søndag.
– Det er viktig at Thomas får spilletid i år. Slik som det ser ut med oss så er det ganske trangt om plassen, og da ser vi på muligheten om han kan få en mulighet i en annen klubb som kan gi litt mer enn det vi kan gi, sa Moe til Eurosport.
Se hva Molde-treneren sa om overgangen søndag formiddag her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03