– Vi er i forhandlinger om Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland. Vi hadde et telefonmøte med Rosenborg-ledelsen torsdag morgen, bekrefter styreleder i FKH, Leiv Helge Kaldheim til Haugesunds Avis torsdag.
Leiv Helge Kaldheim har ikke besvart Eurosports henvendelser torsdag, men til radio123 utdyper han hvordan prosessen har vært:
– Vi er fornøyde med våre treneres opptreden, men hadde forventet mer respekt fra Norges største klubb. Vi har bedt Rosenborg innstendig om å holde seg unna, men det har ikke blitt respektert. Det har de fått klar beskjed om, sier styrelederen til radiokanalen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Før jul fikk Adressa opplyst at Rosenborg hadde startet nye samtaler med Haugesund-treneren, mens VG kunne erfare at han var kun detaljer unna.
I slutten av desember kunne Eurosport erfare at Rosenborg også ønsket Karl Oskar Emberland som assistent for Horneland i Rosenborg.
– Ingen kommentar, sa Emberland til Eurosport.no om opplysningene da.
De to har jobbet sammen i FKH i to sesonger. I tillegg spilte Horneland under Emberland da han var trener i Vard Haugesund og de to kjenner hverandre godt gjennom mange år.
Eurosport var i kontakt med FKHs styreleder Leiv Helge Kaldheim og RBKs styreleder Ivar Koteng i romjulen, men begge holdt kortene tett til brystet og hadde ingen kommentar til saken.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03