I Eurosports Eliteserie-podcast forteller 25-åringen om sitt absolutte bunnpunkt i karrieren. Midtbanemannen har ikke spilt for noen annen klubb enn Brann. Heller ikke da det pinlige nedrykket ble klart, forlot han klubben i sitt hjerte.
Likevel ble det bare verre. Kampen som ble Rikard Norlings siste, 1-4-tapet mot Levanger, ser nesten ut til å fortsatt sitte i bergenseren.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg ble tatt av til pause i den kampen. Jeg gikk inn i dusjen og satt der en halvtime. Jeg hadde klær og headset på og dusjen sto på, og jeg satte på Beethoven og bare satt der og hørte på i en halvtime. Jeg var helt, helt ferdig. Da vi kom inn i spillerbussen etterpå ... da skjønte vi at vi hadde truffet bunnen, sier Barmen.
– Det høres ut som en god episode av «Heimebane», det, smeller det fra en glisende lagkamerat Ruben Yttergård Jenssen ved siden av ham.
– Haha, ja, det var tungt. Det var virkelig tungt. Men så kom Lars Arne inn etter hvert, og vi fikk skikk på skuta igjen.
Se hele podcasten med Kristoffer Barmen og Ruben Yttergård Jenssen. Saken fortsetter under videoen:
For meritter som andreplass i serien og cupfinale til tross; også den største oppturen kom den samme sesongen.
– Det å rykke opp var helt fantastisk. En følelse av at vi hadde vært så langt nede i driten, både personlig som spiller og som klubb, og så å komme opp igjen ... det var en så stor lettelse. Det er noe av det største jeg har vært med på. Selv om vi tok sølvet året etter, så var det på en måte som å kaste hele nedrykkssesongen i sølpa og komme oss tilbake og få tro på seg selv og laget igjen.
Dette, Yttergård Jenssen bunnpunkt og mye, mye mer kan du høre i den siste utgaven av Eurosports Eliteserie-podcast.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03