• Se Haugesund-Viking på lørdag fra kl. 18.00 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her!
Brann - Odd 1-0
I fem av de siste syv siste kampene har Lars Arne Nilsens menn gått av banen uten å score mål. Det har resultert i kun to mål, fem uavgjort og to tap.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Hjemme på Brann stadion så det ut til å bli nok en tung aften. De skapte mange gode sjanser, og Berisha fikk også et mål annullert for offside, men målet lot vente på seg.
Det var før omdiskuterte Daouda Bamba dukket opp på riktig sted til riktig tid og pirket den inn bak Sondre Rossbach kun 15 minutter før slutt.
– Vi har jobbet hardt som lag og i dag fortjente vi å vinne, sa matchvinner Bamba.
En lettet Brann-trener kunne se et uvanlig tamt Odd-lag, som hadde lite å komme med i november-kulda.
Etter 90 minutters spill, der bortelaget knapt hadde skuddforsøk i det hele tatt, kunne hjemmefansen slippe jubelen løs for første hjemmeseier siden de slo Stabæk i midten av juli. De brøt samtidig rekka på syv kamper uten seier.
– Det var veldig deilig å vinne igjen. Vi trengte virkelig denne hele gjengen. Det var kjekt å vise at vi kunne spille fotball igjen, sa Brann-trener, Lars Arne Nilsen.
Til tross for seieren, var det langt fra fullt på stadion, noe Bamba synes var trist. Samtidig forstod han godt hvorfor det har blitt sånn.
– Hele laget og fansen hadde forventet mer av oss, at vi skulle spille for topp tre, og nå er vi på midten av tabellen. Det er hardt for oss, og for fansen. Det er en trist sesong, men vi må jobbe hardt og komme oss videre, sa Bamba.
Brann hadde lite å spille for tabellmessig, men det hadde Odd. Med tapet inviterer de Rosenborg inn i medaljekampen, dersom de klarer å slå enda en medaljeutfordrer i Bodø/Glimt på søndag.
– Vi ligger fortsatt på tredjeplass, og det kommer vi til å gjøre etter denne runden også. Jeg tror vi må tenke litt sånn, sa Odd-trener, Dag-Eilev Fagermo.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21