Se Sarpsborg 08 - Brann på Eurosport Player og Dplay, søndag kl. 20. Skaff deg tilgang her!
– Nilsen går langt over streken. Det er nesten et karakterdrap av Bamba. Og det er helt uholdbart, sier Ole Petter Drevland til Bergens Tidende. Advokaten som også representerer Bamba som agent mener det treneren har gjort er illojalt, og at de burde håndtert utestengelsen internt.
Uttalelsene kommer i kjølvannet av at Brann-trener, Lars Arne Nilsen, har kommet med kritikk av Bambas holdninger i forbindelse med Molde-kampen tidlig i oktober.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
På torsdag siterte BT han på dette sitatet:
– Vi har noen interne regler som alle må håndtere. Det har han ikke klart, og da må det få konsekvenser. Det er helt umulig å la ham styre på slik. Jeg skal ha en hel garderobe som jobber sammen, og da må vi ha noen regler som alle følger. Det er ekstremt viktig for meg å ha spillere på benken som er profesjonelle, og under hele min tid i Brann har vi hatt en fantastisk benk. Det kan vi bare ikke ødelegge. Vi har en kultur her som må bevares, sier Nilsen til avisa.
Eurosport har forsøkt å få en kommentar fra Brann-treneren på fredag uten å lykkes.
I går snakket derimot Eurosport med sportssjef, Rune Soltvedt, som kunne fortelle at det ikke var enkelt å ta beslutningen om å suspendere Bamba.
– Det er klart at det har vært noen utfordrende episoder med Bamba, men det er uansett viktig for oss å fremheve at han er et veldig fint menneske som har mye positivt i seg. Nå handler det for oss å komme gjennom noen uheldige episoder og få noe positiv ut av det. Det er tegnet et bilde av ham ut i fra disse episodene, men han har mye godt i seg, og vi håper og tror at vi skal få det ut fremover. Han scoret i tre kamper på rad før han fikk karantene. Så skjer det som skjer mot Molde, og da går vi ned noen trappetrinn. Det er der vi er nå. Det er litt utfordrende, men vi skal jobbe oss gjennom det. Av og til møter man litt motstand og vi håper å komme styrket gjennom det, sier Soltvedt til Eurosport.no.
– Hvordan skal dere jobbe med Bamba fremover?
– Vi skal legge til rette for ham på best mulig måte. Mens han har hatt karantene har han jobbet veldig hardt på trening. Han har sett skarp ut. Det gjør at det er mer kinkig nå. Han er i god form, men nå fikk dette en konsekvens denne gangen, og det gjør at han spiller kamp for Brann 2 på lørdag.
Spissen har scoret fem mål på 16 kamper for Brann denne sesongen.
NTB/Eurosport
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21