Populære sporter
All sport
Vis alt

Åpner for overgang til Eliteserien – slik svarer Glimt-sjefen

Stian Thelen

Oppdatert 21/08/2019 klokken 14:06 GMT+2

Bjørn Maars Johnsen vil ikke utelukke at han spiller i Eliteserien i høst.

Bjørn Maars Johnsen

Foto: Scanpix

Bjørn Maars Johnsen åpner opp for en overgang til Bodø/Glimt eller Rosenborg. Det sier spissen i et intervju med TV 2. Trolig er en låneovergang mest aktuelt.
– Det er de to klubbene i Norge. Jeg har noe uoppgjort i den norske serien, for jeg har alltid ønsket å vinne ligaen eller cupen der. Mange av guttene på landslaget har opplevd det, forteller spissen til TV 2.
27-åringen er på klubbjakt og har levert inn en forespørsel om å forlate den nederlandske klubben AZ. Også flere andre utenlandske klubber skal angivelig snuse på spillerens signatur.
Til Eurosport bekreftet Glimt-trener Kjetil Knutsen etter kampen mot Sarpsborg 08 at de ønsket seg en spiss.
Konfrontert med uttalelsen til Maars Johnsen er sportslig leder i Glimt ordknapp.
– Det er hyggelig at han nevner oss i et positivt ordlag, men utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe, sier Aasmund Bjørkan til Eurosport.no.
Bodø/Glimt ligger på en 2. plass med lik poengsum med Molde. Maars Johnsen ville vært en solid signering for et gulljagende Glimt. Bjørkan er også ordknapp om spissjakten.
– Spillerlogistikken pågår kontinuerlig og uavhenig av kjøp og salg ønsker vi å utvikle oss og leter etter gode spillere i alle posisjoner.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame