Bjørn Maars Johnsen åpner opp for en overgang til Bodø/Glimt eller Rosenborg. Det sier spissen i et intervju med TV 2. Trolig er en låneovergang mest aktuelt.
– Det er de to klubbene i Norge. Jeg har noe uoppgjort i den norske serien, for jeg har alltid ønsket å vinne ligaen eller cupen der. Mange av guttene på landslaget har opplevd det, forteller spissen til TV 2.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
27-åringen er på klubbjakt og har levert inn en forespørsel om å forlate den nederlandske klubben AZ. Også flere andre utenlandske klubber skal angivelig snuse på spillerens signatur.
Til Eurosport bekreftet Glimt-trener Kjetil Knutsen etter kampen mot Sarpsborg 08 at de ønsket seg en spiss.
Konfrontert med uttalelsen til Maars Johnsen er sportslig leder i Glimt ordknapp.
– Det er hyggelig at han nevner oss i et positivt ordlag, men utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe, sier Aasmund Bjørkan til Eurosport.no.
Bodø/Glimt ligger på en 2. plass med lik poengsum med Molde. Maars Johnsen ville vært en solid signering for et gulljagende Glimt. Bjørkan er også ordknapp om spissjakten.
– Spillerlogistikken pågår kontinuerlig og uavhenig av kjøp og salg ønsker vi å utvikle oss og leter etter gode spillere i alle posisjoner.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55