MOLDE/OSLO (Eurosport.no): Vålerenga ble rundspilt og ydmyket av et Molde i praktslag på Aker Stadion søndag kveld.
Hjemmelaget ga seg ikke før det stod 5-1 i målprotokollen, et resultat som sier det meste om klasseforskjellen på lagene denne kvelden i juli.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Etter oppgjøret tok gjestene seg god tid før de omsider dukket opp for pressen. Vålerengas Jonatan Tollås Nation kunne fortelle at det var svært trykket stemning i garderoben.
– Det var en flau forestilling. Vi henger ikke sammen som lag. Vi løper rundt over alt og er altfor lite disiplinerte som lag. Vi taper for mange dueller, både i forbindelse med målene og situasjoner som kunne blitt mål, sa Tollås Nation.
Vålerenga-kapteinen rettet deretter blikket rett mot kamera, og kom med en uforbeholden unnskyldning til fansen.
– Det er bare til å beklage til alle som tok turen til stadion og til alle som brukte tiden sin på å se på oss i dag. Til alle Vålerenga-supportere må jeg bare beklage på vegne av meg selv, spillergruppen og trenerne, sa Tollås Nation.
– Vi skal jobbe hardt for å komme tilbake etter dette, lovet han.
Se hele intervjuet her (artikkelen fortsetter under):
Også Vålerenga-trener Ronny Deila var langt nede etter oppgjøret.
– Dette er utrolig flaut. Det vi presterer i dag er ikke holdbart. Vi er veldig uorganiserte og udisiplinerte. Når man leverer sånn mot Molde så blir det sånne siffre som i dag, sa Deila.
– Hvor kommer den manglende disiplinen fra?
– Det er godt spørsmål. Det går på hva man gjør hver dag i trening. At man er disiplinert og fokusert på oppgavene dine før du går på banen.
– Jeg må se meg i speilet hvis spillerne ikke vet hva de skal gjøre før de kommer på banen. For dette her er ikke noe å være stolt av som trener.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05