• Se KFUM Oslo – Åsane lørdag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
INTILITY ARENA / OSLO (Eurosport.no):
Det var knyttet store forventninger til Vålerengas Chidera Ejuke. Før sesongen uttalte Ronny Deila overfor Eurosport.no at 20-åringen kom til å bli en av ligaens største salgsobjekter, og at nigerianeren kunne komme til å dominere i 2018.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 PÅ 12:14
– Jeg tror jeg kan være en av de beste spillerne i ligaen, uttalte VIF-spilleren i mars.

– Ikke som håpet

Slik har det dog ikke blitt. Med én kamp igjen av sesongen er Vålerenga nummer åtte i Eliteserien. Ejuke har vært involvert i 28 av lagets 29 kamper, og står bokført med tre mål og like mange målgivende pasninger.
– Før sesongen satt jeg meg noen mål og ambisjoner. Jeg må erkjenne at det ikke har gått helt som jeg håpet, sier Ejuke til Eurosport.no.
Han ønsker ikke røpe hvor mange mål og målgivende pasninger han selv håpet og så for seg å produsere.
Likevel ønsker han ikke å svartmale sesongen for egen del.
– Jeg har alltid gjort mitt beste og forsøkt bidra med andre ting når målene ikke har kommet like hyppig som jeg håpet, sier han.

Stresser ikke

Han er en ambisiøs spiller og har tidligere uttalt at målet er å komme seg videre til en større liga da tiden er inne for det. Nå presiserer han at det ikke haster, og at han ønsker å bidra videre for Vålerenga.
– Jeg ønsker å være her i klubben neste sesong også. Jeg tror det kommer til å bli en veldig god sesong for oss. Vi har en del bra å bygge videre på her, sier Ejuke.
Han har stort fokus på den siste kampen for sesongen om halvannen uke. Da kommer Ranheim på besøk til Oslo og Intility Arena.
– Det har vært en sesong med mye opp og ned. Vi ønsker i hvert fall å avslutte på en god måte og gjøre vårt beste mot Ranheim. Vi tar den kampen før vi begynner å tenke på neste sesong, sier Chidera Ejuke.
  • Se KFUM Oslo – Åsane lørdag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08