• Se Rosenborg - Vålerenga søndag 24. juni kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Milan Jevtovic ble ingen suksess i Antalyaspor. Den serbiske kantspilleren startet seks kamper og fikk seks innhopp hos tyrkerne.
Nylig ble han frigitt av klubben. Fredag ble det klart at Røde Stjerne stakk av med signaturen til 25-åringen og dermed returnerer han tilbake til hjemlandet etter fiaskoen i Tyrkia. Jevtovic har signert en toårskontrakt, men har også opsjon på et ytterligere år.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Vingen er strålende fornøyd med å ha skrevet under for den serbiske storklubben og bekrefter at han vraket et tilbud fra Rosenborg.
– Jeg lykkelig for å ha signert for Røde Stjerne. Dette har vært en guttedrøm for meg og jeg er kommet for å vinne titler og spille europacup. Det er der vi hører hjemme. Spille mot de beste lagene på kontinentet. Jeg har hatt tilbud fra Rosenborg og det var noen svenske klubber som var interessert, men ingenting er som å spille for Røde Stjerne. Dette er min drøm, sier Jevtovic i pressemeldingen.
Ifølge Adressavisen, som omtalte saken først, var Rosenborg sjanseløse i å hente ham tilbake etter at han ble frigitt av tyrkerne. Også da låneavtalen gikk ut i fjor vinter prøvde Rosenborg å kjøpe ham, uten å lykkes. Da ble han for dyr.
Kantspilleren leverte en flott sesong for hvittrøyene på utlån fra den tyrkiske klubben i fjor og scoret ni mål på 18 kamper i Eliteserien. I fjor sommer la han ikke skjul på at han trivdes godt i Trondheim.
  • Se Rosenborg - Vålerenga søndag 24. juni kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09