– Trond har stått over et par treninger nå i påska på grunn av ryggtrøbbel. Det er den ene grunnen. Den andre er at det er hard kamp om å komme seg med i kamptroppen nå, sier Kjetil Knutsen til Avisa Nordland.
Olsen, som startet kampen mot Brann, står med 199 kamper i Eliteserien og må dermed vente før han kan runde 200.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
I GÅR PÅ 06:31

Hard kamp om plassene

Knutsen sier til avisen at det er tøff kamp om plassene i troppen, en situasjon han er fornøyd med.
– For vår del er det bare plusser, og en gunstig situasjon. Så får vi selvsagt noen spillere som er skuffet, men sånn er verden, sier Knutsen.
Olsen viste gode takter i kampen mot Brann. Etter 33. minutter fikk han en enorm mulighet til å utligne for bortelaget. Men etter å ha rundet keeper satte han ballen i nettveggen fra spiss vinkel.

Får ikke bruke millionkjøpet

Etter to serierunder ligger den nordlandske klubben på en sjetteplass i Eliteserien med en seier over Lillestrøm i førte runde og et tap not Brann i den andre. Olsen var med i begge disse troppene, men må belage seg på å sitte på tribunen mandag.
Det må også nysigneringen Philip Zinckernagel som klubben har bladd opp i underkant av to millioner for å hente fra danske Søderjyske. Klubben fikk ikke registrert før dørene hos NFF stengte for påsken. Dermed blir han ikke spilleklar til den tredje serierunden.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34