Er det lurt å gå mot strømmen for å sikre seg seier over venner og familie i Fantasy Eliteserien?
Det tror Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal, og fotballkommentator Petter Bø Tosterud, kan være et godt trekk.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Se første del av Rekdal og Tosteruds tips her. Saken fortsetter under videoen.

Vraker Rosenborg-spillere – satser på Kristiansund-duo

De har derfor valgt å ikke ta med noen spillere fra Rosenborg, men heller satse på den defensive tryggheten til Sarpsborg i det Rekdal tror blir en målfattig kamp mellom to av fjorårets toppklubber.
Nicklas Bendtner er i skrivende stund valgt inn på godt over 40 prosent av lagene som er registrert. Problemet er at Bendtner spiser mye av overgangsbudsjettet siden han koster 13 millioner.
Derfor velger Rekdal heller å gå for Kristiansund-duoen Daouda Bamba til 6.5 og Benjamin Stokke til 7.0 på spissplassene. Duoen koster en halv million kroner mer enn Bendtner og plukket 56 poeng mer enn dansken i fjor.
Andre del av Fantasy-tipsene ser du her. Saken fortsetter under videoen.

Tror på Molde og Strømsgodset

Rekdal ser ut til å ha god tro på både Molde og Strømsgodset i årets sesong, med tre spillere fra hvert av de to lagene. Det kan gi en pangstart.
– Det blir veldig sannsynlig hjemmeseier mellom Molde-Sandefjord, og kanskje med en del mål. Så det å ha med noen offensive spillere til Molde og kanskje keeperen også, kan være lurt. Ta med så mange Molde-spillere som mulig i første serierunde.
Se hvilke spillere Rekdal mener man må ha med fra "outsiderne". Saken fortsetter under videoen.
Strømsgodset skal møte Stabæk hjemme, og har to av spillerne som kom topp 4 på listen over spillere som hentet mest poeng i fjorårets versjon av Fantasy Eliteserien. Selv om begge er blant de dyreste midbanespillerne til 9.5 millioner, er ikke Rekdal i tvil.
– Både Bassel Jradi og Eirik Ulland Andersen må med på laget.
Et godt tips er alltid å gå mot strømmen. Saken fortsetter under videoen.
Fjorårets utgave av Fantasy Eliteserien ble ikke det helt store for Eurosports fotballekspert. Nå lover han bot og bedring.
– Jeg tok ut et lag før første serierunde og lot det stå. Noen ble solgt og noen skadet. Dermed ble det fryktelig lite poeng og en ekstremt dårlig plassering. Det kan hende jeg skal ta tak i det i år, og følge opp litt bedre.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19