Wangberg har signert på en treårskontrakt med Tromsø. Det kommer frem på klubbens hjemmesider onsdag formiddag.
– Det er veldig godt å få det på plass. Jeg har følt meg veldig ønsket, både blant de i klubben, naboer og folk jeg har møtt på butikken. Det betyr mye at man er ønsket med videre, og jeg ser frem til å utvikle laget og meg selv. Jeg har mye å gå på ennå, og jeg mener TIL er riktig klubb for meg, for jeg vil ta noen nye steg her. Jeg trives godt i byen og klubben, sier 27-åringen til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04

Avviste flere klubber

Spilleren var på utgående kontrakt. Det gjorde at flere klubber snuste på 27-åringen.
– Det har vært konkret interesse fra andre klubber og det har vært fristende også. Som spiller ønsker man å utvikle seg, og da må man kanskje ta andre valg, men det stemte ikke for meg denne gangen. Å bli i TIL er ingen nedtur, for den reisen vi har startet på i TIL er spennende og jeg mener vi bare er i startgropen her, sier Wangberg.
Klubben er naturligvis strålende fornøyd med at han blir.
– Simen har blitt en klubbspiller i TIL. Han har vært her siden 2014 og var med på opprykket. Han har vært kaptein og er en lederskikkelse. Spesielt det siste året etter at Simo Valakari kom inn i klubben, så har han tatt store steg, sier Svein-Morten Johansen.
Midtstopperen har denne sesongen spilt 25 kamper i Eliteserien. Totalt står han med 150 Eliteserie-kamper og 13 mål. Wangberg kom fra Brann i 2014, men har en fortid i både Rosenborg og Ranheim.
Sett denne?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12