Scanpix

Vraker flere tilbud – nå har kapteinen bestemt seg for fremtiden

Vraker flere tilbud – nå har kapteinen bestemt seg for fremtiden

05/12/2018 12:03Oppdatert 05/12/2018 12:23

Flere klubbber skal ha jaktet Simen Wangberg den siste tiden, men nå er det ikke lenger noen tvil om hvor Tromsø-kapteinen spiller neste år.

– Det er veldig godt å få det på plass. Jeg har følt meg veldig ønsket, både blant de i klubben, naboer og folk jeg har møtt på butikken. Det betyr mye at man er ønsket med videre, og jeg ser frem til å utvikle laget og meg selv. Jeg har mye å gå på ennå, og jeg mener TIL er riktig klubb for meg, for jeg vil ta noen nye steg her. Jeg trives godt i byen og klubben, sier 27-åringen til klubbens hjemmeside.

Avviste flere klubber

Spilleren var på utgående kontrakt. Det gjorde at flere klubber snuste på 27-åringen.

– Det har vært konkret interesse fra andre klubber og det har vært fristende også. Som spiller ønsker man å utvikle seg, og da må man kanskje ta andre valg, men det stemte ikke for meg denne gangen. Å bli i TIL er ingen nedtur, for den reisen vi har startet på i TIL er spennende og jeg mener vi bare er i startgropen her, sier Wangberg.

Klubben er naturligvis strålende fornøyd med at han blir.

– Simen har blitt en klubbspiller i TIL. Han har vært her siden 2014 og var med på opprykket. Han har vært kaptein og er en lederskikkelse. Spesielt det siste året etter at Simo Valakari kom inn i klubben, så har han tatt store steg, sier Svein-Morten Johansen.

Midtstopperen har denne sesongen spilt 25 kamper i Eliteserien. Totalt står han med 150 Eliteserie-kamper og 13 mål. Wangberg kom fra Brann i 2014, men har en fortid i både Rosenborg og Ranheim.

Sett denne?

Video - Emil i Eliteserien: – Jeg har ikke med meg rene boksere!

03:39
0
0