Dagen etter 3-0 seieren over Vålerenga la Pål Andre Helland ut bilde av seg selv på Instagram med teksten: «No hair, don’t care. 3p.»
Se Instagram-posten nederst i saken.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Det tok ikke lang tid før kommentarene begynte å strømme inn. Men den mest populære kommentaren kom fra tidligere lagkompis Cristian Gamboa, som var i RBK fra 2012 til 2014.
28-åringen, som spiller for Costa Rica i VM, skrev at Helland lignet på Tore Reginiussen, men håpet at han også ikke hadde fått midtstopperens touch med på kjøpet.
Helland svarte raskt på kommentaren med: "Samme hår, men bedre touch".

Mest fornøyd med scoringen

Etter kampen i går ble Helland spurt på Rosenborg sin Facebook-side om han var mest fornøyd med scoringen sin eller sveisen.
– Det må være scoringen, svarte han, før han la til:
– Men det er fint å få lettet litt på trykket der oppå hjelmen. I tillegg er det en del av guttene som begynner å bli litt tynn i toppen, så da kan jeg vise dem at det er ikke så farlig å ta det. Når jeg, med den tjukke, fine hjelmen min kan ta det, er det håp for alle, sa han.
Helland var en av målscorerne i kampen mot Vålerenga i den 14. serierunden. Anders Konradsen og Nicklas Bendtner fikk også hvert sitt mål da Rosenborg vant 3-0.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55