• Se Odd – Rosenborg 2. påskedag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Odds reservekeeper Viljar Myhra er ikke fornøyd med manglende spilletid og ønsker seg vekk fra klubben. Kontrakten til 21-åringen går ut etter sesongen og sjansen er små for at den blir forlenget.
I fjor ble det fem kamper i Eliteserien. I et intervju med avisen Varden legger han ikke skjul på at han ser på mulighetene for å finne seg en ny klubb for å bli kvitt benketilværelsen, men det er lite som tyder på at en overgang er aktuelt nå før overgangsvinduet stenger.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Jeg er helt klart misfornøyd med situasjonen jeg er i, det å sitte på benken. Jeg trives ikke med det, sier Myhra.
I vinter var han tilsynelatende inne igjen i varmen, men rett før seriestart valgte førstekeeper Sondre Rossbach å forlenge kontrakten. Da ble 21-åringen henvist til benken igjen. Et skikkelig slag i ansiktet.
– Odd har et luksusproblem, men det er ingen ideell situasjon å bli kastet inn og ut av laget på den måten jeg har blitt. Jeg skal innrømme at det gjør litt med motivasjonen når man blir kastet rett ut igjen etter at man har gjort det bra og Rossbach har skrevet ny kontrakt. Det tror jeg alle andre forstår, sier keeperen til Varden.
  • Se Odd – Rosenborg 2. påskedag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53