Det bekrefter Bergens-klubben selv på sine hjemmesider.
– Koomson har vist at han holder god eliteseriestandard. Han kjenner norsk fotball godt etter 71 A-kamper for Sogndal. Dessuten er han ung og kan utvikles til å bli enda bedre, forklarer sportssjef Rune Soltvedt.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
23-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2021, og er på plass på Gran Canaria hvor Brann er på treningsleir. Lørdag formiddag trente han med laget for første gang.
– Jeg er trøtt, men veldig glad. Jeg har hatt lyst til dette helt siden jeg hørte om interessen fra klubben, sa han etter at han ankom ferieøya sent fredag kveld.
Brann kjøper Koomson fra Sogndal. Overgangssummen er ikke kjent, men forhandlingene pågikk i flere uker før avtalen endelig gikk i boks.
– Vi er fornøyde, og det tror jeg Sogndal også har grunn til å være, sier Soltvedt.
Branns daglige leder Vibeke Johannessen innrømmer at klubben har fått hjelp av Trond Mohn.
– Vi har ingen investeringsmidler og er avhengige av salg av spillere eller tilskudd fra gode støttespillere. Vi er glade for at Trond Mohn bidrar til å realisere denne overgangen.
Koomson fikk 28 kamper for Sogndal forrige sesong og scoret syv mål. Fra før av har Brann hentet Taijo Teniste fra hvittrøyene.
– Jeg kjenner Azar (Karadas) og Taijo fra før og gleder meg til å møte de andre. Brann er et bra steg for meg, og jeg håper å kunne hjelpe klubben til suksess, avslutter han.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12