INTILITY ARENA (Eurosport.no):
I desember skrev 24-åringen under for ett år med hovedstads-klubben. Han ankom med en skadet akilles som holdt ham ute av sesongens tre første seriekamper. Etter debuten mot Strømsgodset 7. april har han spilt seg opp til å bli en favoritt blant Vålerenga-fansen med sin fysiske spillestil.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Vålerenga-trener Ronny Deila er klar på at han ønsker å forlenge med uruguayaneren.
– Det er en bra spiller som vi mener vi kan videreutvikle. Han er helt klart ønskelig å ha med videre, sier Ronny Deila til Eurosport.no.

– Har en dialog

Klubbens sportslige leder, Jørgen Ingebrigtsen, forteller at de har en dialog med spilleren og hans agent Terje Liverød.
– Vi vet hva de tenker og de vet hva vi tenker, sier Ingebrigtsen.
Han forteller at partene ennå ikke har gått i konkrete kontraktsforhandlinger.
– Det som har skjedd helt konkret er at Felipe og Terje har gitt uttrykk for at de er fornøyde med utviklingen han har hatt her i Vålerenga. Han hadde behov for å spille kamper og har vært fornøyd med dette halvåret, forteller han.
Når spillere har et halvt år igjen av kontrakten står de fritt til å prate og forhandle med andre klubber. Det tar VIF-lederen helt med ro.
– Slik er det. Men vi er ikke stresset. Dette er en ryddig prosess, sier Ingebrigtsen.

– Du må spørre sjefene

Hovedpersonen selv er ikke veldig snakkesalig på spørsmål om kontraktsfornyelse.
– Det får du nesten ta med sjefene, Jørgen og Terje, sier Felipe Carvalho.
Den tidligere Malmö-spilleren understreker at han nyter tilværelsen som VIF-spiller.
– Alle vet at jeg trives her. Jeg gleder meg til fortsettelsen her, for dette er en ung gruppe med mye potensial, sier Carvalho.

Avventer med Fredheim Holm

Daniel Fredheim Holm er en annen VIF-spiller på utgående kontrakt. Oslo-klubben har ikke gått i gang med forhandlinger med spilleren ennå.
– Det er litt tidlig å begynne med ennå, men en Fredheim Holm i form er helt enestående. Hvis han får kontinuitet i treningen og holder det gående så er det en spiller vi har lyst til å ha med videre, sier Ronny Deila om 32-åringen.
Søndag reiser Vålerenga til Bergen for å møte serieleder Brann.
– Det kommer til å bli en tøff kamp, og det blir veldig moro. Brann er landets beste lag, og det blir en skikkelig test for oss. Vi er i godt slag, og dersom vi får tre poeng så er vi med for fullt, sier Ronny Deila.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58