Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF-profil solgt til belgisk fotball

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 17/07/2018 klokken 18:29 GMT+2

Simen Juklerød er klar for Royal Antwerp F.C.

Simen Juklerød

Foto: Scanpix

Det bekrefter Vålerenga på sin hjemmeside tirsdag.
Kantspilleren besto den medisinske testen i Belgia tirsdag og har signert en avtale over to år med klubben med opsjon på et ekstra år.
Sportslig leder i VIF, Jørgen Ingebrigtsen, er fornøyd med at klubben har fått solgt en ny spiller til utlandet.
– Det er ikke lenge siden både Sander og Ghayas dro, og nå er vi stolte av å ha utviklet nok en lokal spiller som får muligheten i utlandet. Det tyder på at det jobbes godt også i klubbene rundt oss. I dette tilfellet Bærum, sier Ingebrigtsen til Vif-fotball.no.
Han hadde halvannen sesong igjen på kontrakten med Vålerenga, men klubbene har altså kommet til enighet om en overgang.
Juklerød har spilt elleve kamper i Eliteserien denne sesongen og står med tre målgivende pasninger. 24-åringen kom til Vålerenga fra Bærum før 2016-sesongen og fikk totalt ni scoringer for hovedstads-klubben. Til Vålerenga hjemmeside forteller han at han ser på dette som et ideelt neste steg i karrieren.
– Forventningene mine til Royal Antwerp er positive. Jeg ble tatt godt imot i dag. Det er litt skummelt å dra til et nytt land helt alene, men når muligheten kom opp kunne jeg ikke si nei. Jeg har hatt 2,5 fine år i Vålerenga, og vil takke alle som har hjulpet meg til å bli en bedre spiller, sier Juklerød til klubbens hjemmeside.
Royal Antwerp er en tradisjonsrik klubb som spiller i belgisk toppserie. Forrige sesong endte laget på 8. plass, da Club Brugge ble seriemestere. Laget er i gang med 2018/19-sesongen fra 29. juli.
Dette er Vålerengas andre eksport til Belgia på kort tid, etter at Sander Berge byttet VIF med KRC Genk før 2017-sesongen.
VIF er nummer ni i Eliteserien etter 16 spilte kamper, og har ikke vunnet på sine fire siste kamper.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame