• Supersøndag: Se Brann - Vålerenga klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
OSLO (Eurosport.no): – Det blir en tøff kamp. Kjempegøy, sier VIF-trener Ronny Deila til Eurosport.no
Vålerenga er i godt slag og mai var en fin måned for Oslo-klubben. På de siste åtte kampene er det kun blitt ett tap borte mot Tromsø.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00

Tror det er gunstig å møte Brann nå

Ronny Deilas mannskap har ikke mange poeng opp til en medaljekamp før møtet med serieleder Brann søndag. Men VIF-treneren tror det kan være en fordel å møte rødtrøyene nå.
– Nå skal vi møte det beste laget i Norge per dags dato. Det blir en skikkelig test for oss. Vi er i bra slag, har trent bra og jeg synes den kampen kommer på et veldig gunstig tidspunkt nå. Får vi tre poeng der kommer vi virkelig med for fullt, sier Deila.
– Møter du Norges beste lag, med Norges beste supportere?
– Vi møter Norges beste lag akkurat nå, men ikke Norges beste supportere. Der er de ikke nærheten. De beste står på Valle, gliser Deila.
Saken fortsetter under videoen:

– De er ikke i nærheten

Stopper Jonatan Tollås Nation kommer med en klar advarsel til Branns tette forsvar.
– Vi har en veldig giftig spiss i Sam Johnson. Han trenger ikke så mange sjanser egentlig enn den ene, og Brann slipper til sjanser imot. Men de har hatt, tidvis, en god keeper og de har en god struktut i laget sitt, men de slipper til litt sjanser og hvis Johnson eller noen andre får muligheten, sitter den. Kanskje jeg tar meg en tur opp på en dødball.
Talentspeider Stig Torbjørnsen mener Branns stopperpar er det beste i Skandinavia, men Vålerenga-treneren ville ikke har byttet ut Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho med Bismar Acosta og Vito Wormgoor. Men det er en ting Deila tror de kan ta lærdom av fra søndagens motstander.
– Tollås Nation og Carvalho har ikke spilt like mye sammen som Acosta og Wormgoor har, men individuelt sett står ikke de to noe tilbake for Brann-duoen. Det er jeg ganske trygg på. Men vi må bli bedre som lag til å forsvare oss. Der er Brann veldig gode. Det er ikke slik at jeg kunne tenkt meg å bytte til meg de to. Vi er veldig fornøyd med de to som er her og de to som står rett bak også med João Meira og Ivan Näsberg. I tillegg har vi Enar Jäager som har vært ute lenge. I den posisjonen er vi knallsterke. Da får Brann beholde det de har.
  • Supersøndag: Se Brann - Vålerenga klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58