Populære sporter
All sport
Vis alt

– Vi er en mindre klubb i Eliteserien som har overprestert i mange år

Oppdatert 08/10/2018 klokken 14:07 GMT+2

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo mener det blir en tøff sesonginnspurt for klubben.

Jostein Flo

Foto: Scanpix

  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag 20. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Med elleve tap i Eliteserien denne sesongen og kun seks seiere, ble høsten langt mer neglebitende for Strømsgodset enn forventet. Før sesongen ble klubben tippet høyt på tabellen etter en fjerdeplass forrige sesong.
– Listen lå veldig høyt. Vi er en mindre klubb i Eliteserien som har overprestert i mange år og som ikke har taklet å komme helt opp i toppen, forteller Godsets sportssjef Jostein Flo.
– Taklet ikke spillergruppen det godt nok?
– Spillergruppen, ledere og hele klubben. Det er klart det er en stressende situasjon for oss som er forventet høyt og å komme så lavt på tabellen som vi er, sier han.
Se reportasjen med Jostein Flo her (saken fortsetter under videoen):

– Alle ville at Bjørn Petter skulle ta over

I september gjorde Eurosport en undersøkelse om hvordan effekten har vært etter Eliteserie-lagenes trenerbytter. Der kom det frem at i Drammen hadde BP-effekten vært marginal etter at Tor Ole Skullerud ga seg. Laget tar 1,10 poeng i snitt mot ett poeng fra tiden før Ingebretsen kom inn.
Siden har Godset spilt tre kamper, henholdsvis en seier og to tap. Nå ligger Drammensklubben på en 12. plass med 26 poeng med fem kamper igjen. Men for Flo var det aldri noen tvil om at det var Ingebretsen som skulle ta over som hovedtrener.
– Det er veldig klare omgivelser på at det er Bjørn Petter som skal være trener. Han er drammenser, han har vært i klubben i mange år, han kjenner alle sidene i klubben ut og inn. Alle ville at Bjørn Petter skulle ta over og det lå litt i kortene at han skulle tilbake igjen som trener etter en stor suksess sist, før han ble syk, sier Flo.
– Var du like sikker med en gang?
– Ja, selvfølgelig.
Se intervjuet med Mustafa Abdellaoue her (saken fortsetter under videoen):

Alvorlig

Etter tapet mot Haugesund lørdag var det flere av spillerne som var skuffet og irritert.
– Det er surt, nå er vi forbanna. Vi trengte denne seieren her, men sånn gikk det ikke i dag, så vi må bare jobbe på, sa en tydelig skuffet Mustafa Abdellaoue etter kampen.
Jostein Flo var heller ikke fornøyd med kampen. På spørsmål om hvor alvorlig han synes situasjonen er, svarer han:
– Den er såpass alvorlig at vi må ha seks-syv poeng til for å holde oss.
Neste kamp for Strømsgodset er mot tabelljumbo Sandefjord lørdag 20. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame