Populære sporter
All sport
Vis alt

Varmet benken i høst – skrev under ny avtale

Stian Thelen

Publisert 10/12/2018 klokken 15:43 GMT+1

Aslak Falch har forlenget kontrakten.

Aslak Falch

Foto: Scanpix

  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Sarpsborg 08s keeper Aslak Falch har forlenget kontrakten. 26-åringen hadde kontrakt med sarpingene ut neste sesong, men mandag ble det klart at han har signert en ny avtale ut 2021.
Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Falch voktet målet for Sarpsborg 08 i vårsesongen, men i sommer ble han henvist til benken etter at Aleksander Vasyutin ble signert.
– Aslak hadde en veldig god vårsesong hos oss, men det er enda råere å se hvordan han har vært i høst. Han er kanskje i enda bedre form nå enn i vår. Det er imponerende, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
Falch kom til klubben før 2018-sesongen fra IFK Norrköping. Tidligere har han spilt i klubber som Viking, Sandnes Ulf, Hødd og Vålerenga.
Berntsen begynner å bli fornøyd med hvordan spillertroppen ser ut de kommende sesongene. Tidligere i høst ble det kjent at Nickolai Næss ble hentet av sarpingene til neste sesong.
– Vi er i ferd med å bygge en solid tropp for 2019 og 2020. Fra sommeren har Jørgen Horn, Jonathan Lindseth, Nicolai Næss og Aleksander Vasyutin blitt klare, mens Gaute Vetti, Jørgen Strand Larsen og nå Aslak Falch har forlenget, sier Berntsen.
Torsdag skal Sarpsborg 08 møte Genk til den siste kampen i gruppespillet i Europa League. En seier vil sende sensasjonslaget videre til utslagsrundene.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame