• Følg innspurten i Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Strømsgodset - Lillestrøm: 2-2
Både Strømsgodset og Lillestrøm trengte viktige poeng i bunnstriden for muligheten til å holde seg i Eliteserien også neste sesong.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Og hjemmelaget gikk i ledelsen etter bare 21 minutter. Ballen kom fra Stengel foran målet hvor det ble en duell mellom Mustafa Abdellaoue og Lillestrøm-keeper Marko Marić. Ballen ble liggende rett foran streken og Mos fikk foten på den så den gikk inn i mål.
Men kort tid etterpå satte Thomas Lehne Olsen inn utligningen. Et innlegg landet på hodet til LSK-spilleren som headet den enkelt inn i målet.
– Han stanger inn 1-1 og det er match igjen på Marienlyst, sa Bengt Eriksen etter målet til Lehne Olsen.
Lagene gikk til pause med 1-1.
– Det er deilig å få et mål, men vi må opp nå. Vi starter bra, men sliter utover i omgangen, sa målscorer Mos i pausen.
De to lagene møttes i cupsemifinalen forrige uke, da vant Strømsgodset 3-0.
– Jeg har lyst å si motsatt av Mos; vi starter dårlig også kommer vi oss litt utover i kampen. Vi har lært av feilene våre, så jeg håper vi nå kan fortsetter å holde trykket oppe i andre omgang, sa Lehne Olsen i pausen.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):

Kippe reddet poeng for nedrykkstruede Lillestrøm

Mos-dobbel

Syv minutter ut i andre omgang tok hjemmelaget ledelsen. Vilsvik headet ballen inn foran mål og der ventet Mos. Han smalt den opp i hjørnet og scoret kveldens andre mål.
Men Lillestrøm var ikke ferdig og Frode Kippe ble redningsmannen for gjestene. Med ett minutt igjen av ordinær tid satte han inn utligningen. Kampen endte 2-2, noe som betyr at Lillestrøm ligger på 13. plass før siste runde.
– Det er skuffende. Det er for dårlig av oss, men nå er det ikke noe annet å gjøre. Nå er det siste kampen som gjelder, sa en skuffet Mos etter kampen.
Lillestrøm-trener Jörgen Lennartsson var stolt av at de fikk med seg ett poeng.
– Det var morsomt. Jeg er stolt av guttene, de kriger og vi hadde en litt annerledes ide enn det vi hadde forrige gang og synes at det fungerte veldig bra, sa han.
Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var ikke like fornøyd etter kampen.
– Det oppleves veldig surt. Vi har alt og har kontroll på alt. Så blir vi engstelige, vi gir bort en del dødballer på slutten der og da vet vi hva som kan skje mot Lillestrøm og da får de den utligningen som de ønsker. Nå er jeg veldig skuffet, men det varer ikke ås lenge. Vi har en kamp igjen og alt er opp til oss selv, sa BP etter kampen.
Se intervjuet med Mos etter kampen:
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23