BERGEN (Eurosport.no): Peter Orry Larsen går inn i kanskje sin viktigste uke som Brann-spiller.
Med Fredrik Haugen ute i søndagens oppgjør mot Rosenborg, er det ikke utenkelig at det blir «Orry» som får tillit fra start.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Samtidig går 29-åringen og tygger på et kontraktstilbud fra Brann, et tilbud som kanskje kom lovlig sent. Likevel vil ikke den tidligere AaFK-spilleren bruke tid på å tenke på eventuelle kontraktsforlengelser nå.
– Vi er i dialog, så får vi se. Men nå er det først en viktig kamp på søndag, og så tre andre viktige kamper, så nå blir fokuset der.
– Vi får la litt andre ting ligge så lenge, og så får vi se, sier Orry Larsen til Eurosport.no
29-åringen har i løpet av sin elleve år lange seniorkarriere aldri vært nærmere et seriegull i norsk fotball. Orry Larsen erkjenner at det er gjevt for ham å være med på oppturen i Brann denne sesongen, men vil likevel ikke garantere noe med tanke på sin egen fremtid.
– Det er mange faktorer som spiller inn, men det vi har fått til i Brann i år er klart frister. Brann er en toppklubb uavhengig om det blir medalje eller ikke, men man har jo selvfølgelig lyst på et gull.
På spørsmål om hva som skal til for at han blir værende i Brann, blir Orry Larsen kort.
– Jeg har ikke så lyst til å snakke så mye om det nå. Fokuset mitt ligger på kampene som kommer, så får vi ta alle de andre tingene når vi er ferdige, sier han.
Det han imidlertid vil snakke mer om, er hva han kan bidra med om han blir foretrukket på Branns midtbane søndag.
– Om jeg skal spille må dere spørre han som tar ut laget om, men jeg håper på det, og da er jeg klar. Det blir en kul kamp som alle har lyst til å spille.
– Jeg skal bidra med det jeg har gjort tidligere. Det er å legge ned mange meter, få noen målpoeng og bidra til seier, sier han.
Se intervjuet med Peter Orry Larsen her:
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04