Populære sporter
All sport
Vis alt

Utrøstelig Ranheim-profil: – Det gidder jeg ikke

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 12/11/2018 klokken 15:45 GMT+1

Kristoffer Løkberg spilte sin siste kamp som Ranheim-spiller på Extra Arena søndag. Det ble ikke den opplevelsen han så for seg.

Kristoffer Løkberg

Foto: Eurosport

Løkberg har vært med på hele Ranheim-eventyret, og spilt for laget siden 2011.
Søndag fikk han sin avskjedskamp på Ranheims hjemmebane, Extra Arena, men resultatet ble ikke som han håpet. To mål fra Tromsøs Daniel Berntsen ødela kvelden for Løkberg og Ranheim, som til slutt tapte 1-2.
Fra neste sesong er midtbanespilleren allerede klar for en overgang til Brann.
Etter tapet mot Tromsø ble 26-åringen svært emosjonell.
– Blytungt. Det var ikke sånn jeg hadde sett for meg den siste kampen min her. Dette var jævla kjipt, sier han, med tårevåte pupiller.
Se seansen fra Fotballrunden her! Artikkelen fortsetter under videoen.

– Fine bilder

Tromsø-spiller Gjermund Åsen er god kamerat av Ranheims midtbanespiller. Etter kampen gikk han bort til Løkberg som satt helt utrøstelig på benken.
– Han ønsket å avslutte siste hjemmekamp på en bedre måte, og da spiller følelsene inn. Dette gjenspeiler i stor grad samspillet som Ranheim-laget er bygget på, sier Eurosports fotballekspert Thomas Myhre.
– Jeg synes det er fine bilder.
Trondheims-laget har levert en sesong over all forventning, og ligger som nummer seks i Eliteserien med én runde igjen å spille.
Likevel slet Løkberg med å tenke positivt søndag.
– Akkurat nå klarer jeg ikke tenke slik. Men det er nå greit. Og vi har fremdeles igjen en kamp. Og den skal vi vinne, for jeg gidder ikke bli nummer åtte. Vi skal bli nummer seks, sier Løkberg.
Med tap i siste serierunde kan de nemlig falle ned på åttendeplass.

Roser viktigheten

Ranheim-trener Svein Maalen er full av lovord om spilleren.
– Kristoffer er viktig på banen, men også i garderoben, gangen, sponsortreff eller hva det skulle være. Han skal ha stor kreditt for måten han er på, og jeg vil påstå at han er en av landets beste lagspillere, sier Ranheim-treneren.
Om to uker runder Ranheim av sesongen på bortebane mot Vålerenga. Før den tid blir det en frihelg for Eliteserie-lagene på grunn av landslagsopphold.
Se høydepunkter fra kampen her!
picture

Berntsen-dobbel sikret Tromsø borteseier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame