• Derbylørdag: Se Vålerenga - Lillestrøm klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
– Jeg synes vi har funnet tilbake til den strukturen og aggressiviteten vi hadde i fjor, sier LSK-spiller Mats Haakenstad i Før Runden.
Etter en svak start på sesongen er Lillestrøm på en oppadgående trend. På de fire siste kampene har de gulkledde plukket totalt sju poeng mot Sandefjord (H), Tromsø (B), Rosenborg (B) og Brann (H). Før møtet med Vålerenga lørdag tror LSK-backen at nøkkelen blir å fortsette å spille 4-4-2 og ikke 4-3-3, som Arne Erlandsen har eksprimentert med i noen kamper denne sesongen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Uten at jeg skal røpe for mye, tror jeg det blir det.
Saken fortsetter under videoen:

Tror Knudtzon er tilbake

Spesielt mot Brann påpeker han at de lykkes godt med fjorårets suksessoppskrift.
– Vi lå komptakt og da er det vanskelig å tre gjennom. Når vi først går, kommer vi med mye folk. Klarer vi å holde den strukturen, tror jeg vi kan bite godt fra oss på lørdag også, sier Haakenstad.
LSK-backen har også en gladmelding til fansen. Erling Knudtzon er trolig tilbake etter å ha vært ute med skade.
– Han er på bedringens vei. Der holder vi alle muligheter åpne.
  • Derbylørdag: Se Vålerenga - Lillestrøm klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Saken fortsetter under videoen:

– Vi skal hjelpe til for at det blir skikkelig fyr i teltet

Vålerenga gikk på en stjernesmell borte mot Tromsø forrige runde. Haakenstad tror den kampen har lite å si til lørdagens dyst.
– Kampen kommer uansett til å leve sitt eget liv. Det blir en cupkamp. Hva som er gjort tidligere spiller egentlig ingen rolle. Det er derby og vi må legge bort alt som har skjedd tidligere. Da er det krig.
– Er det slik at du psyker deg opp til at det blir vondt?
– Vi trenger ikke å psyke oss så mye opp. Vi vet at det blir en krig. Vi skal hjelpe til for at det blir skikkelig fyr i teltet.
Saken fortsetter under videoen:

Vålerenga har vist at de kan rakne når de havner under

Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal tror Vålerenga trenger å vinne denne kampen om de skal ha heng på topplagene. Etter LSK venter bortekamper mot Brann og Rosenborg. Mot LSK tror han de er avhengig av å score først for å vinne.
– Det laget som scorer det førstet målet, stikker av med poeng. Det er sjelden at kamper blir snudd. Det skjedde vel i fjor. LSK tok ledelsen på Ullevaal og så vant VIF 3-1. Vålerenga har også vist litt svakhet at når de har havnet under, så rakner det litt, sier Rekdal i Før Runden.
Eurosports kommentator, Asbjørn Myhre, tror Erling Knudtzon vil skape mye trøbbel for forsvaret til VIF om han er tilbake.
– Lillestrøm har fått strammet seg opp igjen litt med høyere aggressivitet. Skulle de ta ledelsen, de er gode til å kontre, da kan det bli tøft for Vålerenga, sier Myhre.
  • Derbylørdag: Se Vålerenga - Lillestrøm klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14