Rosenborg reiste onsdag formiddag til Østerrike i forbindelse med Europa League-oppgjøret mot RB Salzburg torsdag kveld.
Det var i forkant av kampen stor spenning knyttet til hvilke spillere RBK-trener Rini Coolen ville ta med seg. Nederlenderen hadde overfor Adressa varslet at han var villig til å hvile noen av spillerne.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
(Saken fortsetter under):

Mangler nøkkelspillere

Tre dager etter kampen, nemlig på søndag, spiller RBK borte mot Brann. Oppgjøret er helt avgjørende for gullkampen. Rosenborg vil bli passert på tabellen med et tap i Bergen.
RBK bekrefter at Helland er blant de som ikke satte seg på flyet. Årsaken er at han ikke er helt klar for å spille tre kamper en uke ennå. Meling har vært syk den siste tiden og er heller ikke med.
Issam Jebali navn mangler også. Sommersigneringen hinket av banen mot Lillestrøm i helgen.
Mike Jensen er tilbake i troppen.
Troppen (hentet fra RBK.no):
André Hansen, Alexander Søderlund, Arild Østbø, Yann-Erik de Lanlay, Samuel Adegbenro, Erlend Dahl Reitan, Even Hovland, Vegar Hedenstad, Alex Gersbach, Matti Vilhjalmsson, Mike Jensen, Nicklas Bendtner, Anders Ågnes Konradsen, Jonathan Levi, Djordje Denic, Besim Serbecic, Anders Trondsen, Marius Lundemo og Tore Reginiussen.
Sett denne Bendtner-analysen?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04