Populære sporter
All sport
Vis alt

Usikker på egen Eliteserie-fremtid: – Det har ikke stått på penger

Oppdatert 02/10/2018 klokken 13:52 GMT+2

Fremtiden til Tromsøs Simen Wangberg vil etter alt å dømme bli avklart denne uken. Midtstopperen forklarer hva det er som gjør at han kan forsvinne fra Tromsø.

Wangberg

Foto: Scanpix

TROMSØ/OSLO (Eurosport.no):
Det er nesten fem år siden Simen Wangberg satte seg på flyet mot Tromsø for å signere for det som da var en klubb på nivå to.
Siden den gang har det meste gått oppover for Tromsø, men snart kan reisen være slutt for Wangberg.
TIL-kapteinen er på utgående kontrakt og har til tross for flere samtaler med klubben ikke signert noen ny avtale.
– Vi har hatt en tett dialog lenge. Vi har en felles forståelse for situasjonen. Det har ikke stått på penger eller noe sånt, men man er i en situasjon der at hvis man skulle prøvd noe annet, så er det kanskje rett timing for det nå. Klubben har vært forståelsesfull for det, sier 27-åringen til Eurosport.no.

– Man har bare én karriere

Midtstopperen sier han regner med at det vil bli en del samtaler med klubben fremover, og at han ikke utelukker at han underskriver for TIL. Likevel åpner han for et miljøskifte og mener det viktigste for han nå er sportslig utvikling.
– Det er faktisk mitt femte år her. Jeg tror fortsatt at jeg kan utvikle meg videre i TIL, men jeg begynner å bli 27-28 år og har kanskje ikke så veldig lenge igjen av karrieren. Da er det kanskje nå man skal hive seg ut i noe nytt for å ta det neste steget, sier Wangberg.
– Man har bare én karriere, så man må forvalte den godt. Det har jeg planer om å gjøre. Uten at jeg utelukker det ene eller andre, sier han.
(Saken fortsetter under TILs seier mot Brann):
picture

Ny Brann-smell i gullkampen

Usikker Ødegaard vurderer noe nytt

Forsvarskollega Magnar Ødegaard er på mange måter i samme båt, men han har ikke snakket med klubben siden de var i et møte i vår.
– Jeg har vært her i snart fire år, så hvis man skal prøve noe nytt, så er det kanskje tiden for det nå. Jeg er veldig opptatt av at jeg må tenke gjennom den avgjørelsen, for jeg føler det er en viktig kontrakt jeg skal skrive nå, sier Ødegaard til Eurosport.no.
– Hvem må ta kontakt først?
– Det er et godt spørsmål. Jeg regner med at det blir nye samtaler i løpet av ganske kort tid, så får vi bare ta en oppsummering etter det.
– Har du andre tilbud?
– Nei, ikke noe konkret.

Vil finne konklusjon denne uken

Wangberg svarer mer hemmelighetsfullt når han får det samme spørsmålet.
– Ingen kommentar, sier han om andre tilbud.
Ifølge iTromsø hadde de frist til å bli enige ut september, men den fristen skal ifølge sportssjef Svein-Morten Johansen være utsatt. De ønsker å avslutte samtalene denne uken.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame